Jelena Jevremović POLUGOLA, obline sevaju: U kupaćem izašla na ulicu, svi se pitaju šta joj bi! (FOTO)

Ponosno je pokazala svoje adute

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Instagram

Pevačica Jelena Jevremović, ćerka pokojnog Mikija Jevremovića, povukla se sa scene pre nekoliko godina, ali je zato ostala aktivna na društvenim mrežama, gde redovno obaveštava obožavaoce o svojim aktivnostima.

Kako se može videti na njenom profilu na Instagramu, ona se posle razvoda od Predraga Nedeljkovića znatno promenila.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jelena se posvetila treningu, pa je svoju liniju dovela do savršenstva, a na fotografijama je vidno da puca od zategnutosti.

Ipak, najnovijom objavom iznenadila je pratioce na pomenutoj društvenoj mreži, jer je u centar Zemuna došla ni manje ni više nego u kupaćem kostimu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Jevremovic ??‍?‍????? (@jevremoviceva) on

“Da li sam jedina lujka koja dođe direktno sa bazena u centar Zemuna da sa prijateljem iz detinjstva popije piće nakon 15 godina, i to u sve kupaćem kostimu? I to sve po mrklom mraku? Poenta priče je… Živite svaki sekund punim plućima i ne budite iskomleksirane… Možda će ljudi reći da ste blesave, ali svakako nećete ostati zaboravljene. I ova priča šalje još jednu poruku – ko hoće, nađe način, ko neće, nađe izgovor”, napisala je Jelena u okviru objave kojom su mnogi njeni pratioci bili iznenađeni, pa na trenutak nisu mogli da veruju da je to zaista ona.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar