Tajkunski mediji pozivaju na RAT I KRVOPROLIĆE! Opet lažu i vređaju Vučića, a zamena teza je SRAMNA

Ponovo pokušavaju da izokrenu istinu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav/Nova.rs/Direktno/HippoPX/Ilustracija

Tajkunski mediji Nova S, N1, Danas i Direktno poveli su prljavu kampanju sa zastrašujućom zamenom teza zbog spota emitovanog na TV Pink u kome se prezentuju činjenice da je glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević završio u zatvoru zbog istine, dok su novinari tajkunskih medija, koji svakodnevno lažu i vređaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, i dalje na slobodi.

Ovi mediji u svom bednom pokušaju spinovanja pokušali su da predstave da je pomenuti spot “poziv na hapšenje novinara Nove, N1 i Danasa”, iako to nema veze sa realnošću, već je poenta spota bila isključivo da se ukaže na licemerje, kako tajkunskih medija, tako i delova pravosuđa.

Foto: Printscreen/Direktno
Foto: Printscreen/Danas.rs

Naravno da niko ne tera njihove novinare u zatvor, niti se to bilo gde pominje, već je samo traženo da se Vučićević oslobodi i da nijedan novinar ne ide u zatvor zbog napisane ili izgovorene reči.

Foto: Printscreen/N1
Foto: Printscreen/Nova.rs

Međutim, tajkunska medijska mašinerija objavila je seriju tekstova u kojima su, osim pokušaja izvrtanja istine, nastavili da iznose gnusne uvrede na račun predsednika, što je potvrda onoga što je izrečeno u spotu – da nemaju nameru da prestanu da vređaju Vučića. Pored toga, tajkunski mediji praktično pozivaju na rat i krvoproliće!

Tako je udarna pesnica Nove S, Marko Vidojković, predsednika Srbije nazvao “Njegova Niskost”, a potom izjavio da je “ovo direktna objava rata”, kao i da je “od sinoć ovaj režim u ratu sa svima nama”.

Foto: Printscreen/Nova.rs
Foto: Printscreen/Nova.rs

Naravno da su potrčali da prenesu i izjavu opozicionog političara i bivšeg načelnika Generalštaba Zdravka Ponoša, inače čoveka koji je uništio Vojsku Srbije, koji je nastavio da vređa Vučića rečima: “Otrezni se, čoveče”.

Foto: Printscreen/Nova.rs

Očigledno se tajkunski mediji vode parolom da hiljadu puta izrečena laž postaje istina, pa tako ponovo pokušavaju da proglase predsednika Srbije za pijanca.

U svom bunilu oni idu i toliko daleko da priznaju da su vređali Vučića, ali ga optužuju da je za to sam kriv, u maniru replike iz kultnog filma “Balkanski špijun”: “Đura će ti oprostiti što te je tukao”!

– Istina je i da su mnogi njegovi kritičari izgubili sposobnost da tu kritiku artikulišu na način prihvatljiv za javni govor ali i za to veliku odgovornost snosi i sam predsednik – prenosi Danas izjavu advokata Viktora Gostiljca.

Foto: Printscreen

Apsolutna je neistina da je bilo ko pozivao na hapšenje novinara tajkunskih medija, već oni to tako pokušavaju da predstave jer im smeta istina, koju je pomenuti spot ogolio pokazavši da pravda ne važi za sve, već da su na snazi dvostruki aršini. Detaljnije o tome možete čitati OVDE.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar