Pogledajte KUĆU iz snova usred Beograda: Merkaju je samo NAJBOGATIJI, cena nekretnine je paprena (FOTO)

Objektiv otkriva koju vilu trenutno merkaju neki od najbogatijih građana Srbije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Eurorent

Vila od 15 miliona evra, sa čak 30 soba i isto toliko kupatila, traži svog novog vlasnika, a ovde nije reč o nekretnini u Parizu, Londonu ili Rimu, već u srpskoj prestonici, koja se, kako Objektiv istražuje, našla u vrhu po skupoći u regionu. Iako više nije novost da kuće u luksuznim naseljima u Beogradu i Novom Sadu mogu koštati i do pet miliona evra, otkrili smo koja nekretnina je apsolutni rekorder po skupoći i koja po tome parira onima u najskupljim svetskim gradovima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

ELITNA REZIDENCIJA NA DEDINjU

Najskuplja kuća u Srbiji nalazi se u mirnoj ulici u elitnoj rezidencijalnoj zoni beogradskog Dedinja, u neposrednoj blizini velikog broja ambasada, diplomatskih predstavništava i TV Pink. Kako navode agenti koji posreduju u njenoj prodaji, kompleks je građen uz korišćenje materijala vrhunskog kvaliteta, a u njoj se nalazi pet stanova, dva po spratu, površine oko 280 m2, sa tri i četiri spavaće sobe, a ima i penthaus na vrhu kuće od 330 m2 s velikom terasom.

NIJE UKNjIŽENA

Ova kuća na tri sprata poseduje fizičko obezbeđenje i garažu ispod kuće sa po dvapripadajuća mesta za svaki stan. Lift ide od garaže do zadnjeg sprata.

– Dobra saobraćajna povezanost sa centrom grada takođe je ono što je važno za budućeg vlasnika, ukupna površina iznosi 3.074 kvadratna metra, a sadrži čak 30 soba i 30 kupatila. Spada u kategoriju porodičnih kuća, a cena po kvadratnom metru iznosi 4.879,64 evra, što znači da košta 15.000.000 evra. Nažalost, nije uknjižena, a grejanje je na klimu – navode u agenciji koja posreduje u prodaji ove velelepne kuće.

NAJVIŠE ZAINTERESOVANI GASTARBAJTERI

Kako saznajemo, za ovu nekretninu najviše su zainteresovani naši uspešni poslovni ljudi koji su kapital stekli u inostranstvu, ali i pojedini sportisti.

– Ovu vilu prodajemo od jula prošle godine. Interesovanje je iznenađujuće veliko s obzirom na cenu. Klijenti svakodnevno ugovaraju razgledanje, a među njima je najviše biznismena. Nedavno su se za ovu kuću raspitivala i dva poznata fudbalera – kazao nam je agent.

PIŠE: NIKOLINA MARIĆ

OVU I OSTALE AKTUELNE PRIČE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA.

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar