Završni turnir Evrolige ponovo u Beogradu? Šanse nisu male!

O tome je govorio zamenik gradonačelnika našeg glavnog grada Goran Vesić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Beograd se pokazao kao odličan domaćin F4 turnira Evrolige 2018. godine.

Tada se na krov Evrope popeo Real Madrid predvođen Lukom Dončićem, a u finalu je srušio Fenerbahče koji je sa klupe predvodio Željko Obradović.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sada bi naša prestonica ponovo mogla da bude domaćin završnog turnira najboljih košarkaša Evrope, a o tome je govorio zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

– Da pitate danas klubove u Evroligi gde žele da igraju, pobeđuje Beograd zato što su se svi dobro proveli i imaju lepo sećanje na taj turnir – počeo je priču za TV Prva Vesić, pa zatim nastavio:

– Mislim da nam šanse nisu male i nadam se da bismo već i ove godine mogli da budemo domaćini. Oni sada vode računa o tome da završni turniri ne mogu da budu u zemljama gde postoje veća ograničenja. U svakom slučaju, ako to ne bude ove, biće narednih godina.

Vesić je rekao da ne zna kakve su šanse zbog pandemije i naveo da je Srbija otvorena zemlja u koju mogu svi da dođu, u kojoj se sportistima ne zabranjuje dolazak, te da smo “zemlja koja pronalazi mere između čuvanja javnog zdravlja i toga da radimo i živimo”.

Za kraj, Goran Vesić dodao je i ovo:

– Borim se i želim da svake godine imamo jedno veliko takmičenje u Beogradu, to je dobra promocija sporta, turizma, ali i promocija našeg grada.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs, TV Prva

Komentari (1)

  1. Lako je razbacivati se tudjim parama. Umesto da te pare podelite samohranim majkama koje jedva sastavljaju kraj s krajem vi bacate pare na budalaštine koje će gledati šaka jada koja ni štampanje ulaznica neće pokriti. Vreme je da se neki ljudi prizovu pameti i prestanu da bacaju tudje pare. Što to ne organizuju oni čiji timovi igraju??? Pa oni to ne smeju, NEĆE SE NI PRIBLIŽNO ISPLATITI, jel se sledeći put neće dograbiti nikakve vlasti. U Srbiji svaka budala može da baca pare kako mu volja i nikom ništa niti ko odgovara.

    Odgovori

Ostavite komentar