Novinar N1 ostao BEZ TEKSTA kada mu je predsednik Vučić odgovorio na pitanja: Maca pojela jezik?

Novinar ga je pitao o spekulacijama o pokušaju atentata, o ministru Siniši Malom, o poligrafu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tamara Trajković/Objektiv.rs

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je odgovarao na pitanja novinara na godišnjoj konferenciji.

On je tako odgovorio i novinaru N1, na nebulozna pitanja koja mu je on postavio, nakon čega novinar nije imao šta da kaže.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Novinar ga je pitao o spekulacijama o pokušaju atentata, o ministru Siniši Malom, o poligrafu…

– Očekivao sam nešto bolje, sadržajnije. Bili su pokušaji atentata – ne znam ni za jedan, možda su neki planirali ili nisu atentat, možda su neki dobijali informacije, ali je to njihov zadatak da to spreče. Ne znam šta vas više kopka. Što se tiče prisluškivanja, upravo će i lica koja su učestvovala u tome snositi odgovornost. Ja se pozivam i na one koje vi podržavate svaki dan, vaše političke štićenike… Velika kritika za nadležne organe. Što se tiče Siniše Malog – mislim da je on izvanredan i jedan najboljih ministara finansija u regionu.

– Svakoga dana čujete kako nestručni ljudi upravljaju ovom zemljom. Pogledajte ocene Siniši Malom. I pogledajte ocene onima koji kritikuju. Pogledajte na kraju krajeva moje ocene. Uvek sam otvoren da idem na poligraf. Čudi me što me još nisu pozvali. Ostali se uvek nađu u situaciji da odbiju poligraf ili da ne odu na njega. Može poligraf da ne radi, ali ne možete da ga varate.

– Maca pojela jezik? – rekao je predsednik na kraju odgovora na pitanje novinaru N1.

Podsetimo, predsednik Vučić danas je održao veliku godišnju konferenciju za medije na kojoj je izneo planove za narednu 2022. godinu i odgovarao na pitanja novinara. Više o temama o kojima je predsednik Vučić govorio na konferenciji pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar