Dečak (4) je umirao od RAKA: A onda je otvorio oči i rekao majci reči koje su joj SLOMILE srce (VIDEO)

Ona se od svog dečaka oprostila i potresnim pismom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook

Dečak Nolan Skali (4) koji je ujedinio svet u borbi protiv rabdomiosarkoma, retkog oblika raka, nažalost je izgubio bitku.

Da podignu svest o ovoj strašnoj bolesti, duže od godinu dana borio se protiv ovog karcinoma, a njegova majka Rut često je govorila kako je svojim duhom, rečima i bitkom ujedinio različite kulture i promenio živote brojnih ljudi širom sveta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Rut se od svog dečaka oprostila i potresnim pismom u kojem je napisala:

– Dva meseca. Prošla su dva meseca otkad sam te držala u svojim rukama, slušala koliko me voliš i ljubila te. Dva meseca otkako smo se grlili. Dva meseca jezivog apsolutnog pakla. Sve vreme sam želela da pišem o tvojim poslednjim danima. U danima u kojima si još jednom pokazao koliko si čudesan. Koliko si divan. Koliko si bio sačinjen od čiste ljubavi –  napisala je na Facebook stranici o Nolanovoj borbi.

Podelila je i dve fotografije iz bolnice. Na jednoj je dečak sklupčan na stazi ispred bolničkog tuša koji je Ruth koristila. Na drugoj je ista staza, ali prazna.

– Oko 9 sati smo gledali crtaće na Jutjubu i pitala sam Nolana mogu li se istuširati, jer je poslednjih dana tražio da ga samo mazim. Dopustio mi je i zamolio da ujak Kris sedne pored njega, a on će gledati u kupaonicu. Otišla sam i rekla mu:

– Gledaj me mazo moja, tu sam za dvije sekundea on se nasmejao.

Rekli su mi da je, čim sam zatvorila vrata, upao u duboki san i počeo da odlazi. Kad sam otvorila vrata, lekari su bili oko njega i saopštili mi da je u dubokom snu, da mu organi otkazuju i da više ne oseća ništa. Dotrčala sam do kreveta i stavila ruku na njegov desni obraz. A onda se dogodilo čudo”, piše Rut i nastavlja:

– Moj anđeo je otvorio oči, nasmejao se i rekao mi “Mama, volim te”. U 11.54 je preminuo dok sam mu šapatom pevala ”You Are My Sunshine”. Moj sin je preminuo kao heroj. Bio je ratnik koji je preminuo deleći ljubav do poslednje sekunde.”

BONUS VIDEO:



Izvor: magazin.ba

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar