Šta KRIJU biološka deca Anđeline i Breda? O njima se veoma MALO zna, a jedan detalj posebno INTRIGIRA

Vivijen je dugo imala status najtajanstvenijeg deteta glumačkog para

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: Profimedia

Nakon dramatične ispovesti bivše dadilje Anđeline Džoli, popularna glumica više nije simbol savršene majke u javnosti. Iako se godinama pričalo o načinu na koji ona i Bred odgajaju svoju ćerku Šajlo, interesovanje medija više nije isključivo usmereno na nju.

Blizanci Vivijen i Noks biološki su naslednici Anđeline i Breda, ali su daleko manje eksponirani od ostatka porodice. Rođeni su na francuskoj rivijeri, u prekrasnoj Nici, a Noks je na svet došao minut ranije od svoje sestre. Upravo su njihove fotografije Endži i Bred prodali magazinu Pipl za 15 miliona dolara, a zatim su taj novac donirali u dobrotvorne svrhe. Do sada je jedina informacija koja je intrigirala fanove, bila činjenica da se popularni blizanci školuju od kuće.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

O Noksu javnost veoma malo zna, dok je i Vivijen dugo godina imala status najtajanstvenijeg deteta glumačkog para. Međutim, to se promenilo početkom ove godine kada su mediji objavili da Anđelina najveću borbu vodi upravo sa njom.

Gotovo čitave godine šuškalo se da upravo Vivijen želi da se preseli kod Breda i da je to razlog razmirica između majke i ćerke.

Kada je reč o narušenim odnosima u porodici, pričalo se i da Šajlo ima problema s majkom i da radije vreme provodi sa ocem, ali ovi navodi nisu potvrđeni.

Iako par možda nije hteo da deca idu njihovim stopama, Vivijen se već okušala u tome. Upravo je njoj dodeljena uloga mlade princeze Aurore u filmu Grdana, a na projektu je radila zajedno sa majkom.

Kako prenose američki mediji, sve više se čini da su Šajlo i Vivijen pomalo zamenile uloge. Naime, Šajlo je godinama viđana u dečačkim izdanjima, a par je izjavljivao da ona prosto želi da bude dečak. Šajlo je prihvaćena kao transrodna devojčica. Uprkos tome, ona se sve češće pojavljuje u ženstvenim izdanjima i blagom šminkom. S druge strane, Vivijen više ne preferira haljinice, a sada je prigrlila dečački stil starije sestre.

Podsećamo, Anđelina se nedavno pojavila na premijeri filma “Eternals” sa svojim naslednicima, a ovo porodično pojavljivanje privuklo je veliku pažnju. Sa njom su na ovom događaju bili Medoks (20), Zahara (16), Šajlo (15) i trinestogodišnji blizanci Vivijen i Noks, a premijeri nije prisustovao samo Paks.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Story.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar