PIJANA sudija tukla ženu u kafiću u centru Beograda: Celo veče ispijala pića, pa napravila HAOS

A. Z. ima već nekoliko prijava za nasilničko ponašanje koje se godinama ne procesuiraju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Masa Bandjur, Shutterstock

Sudija Višeg suda u Beogradu A. Z. u četvrtak uveče napala je i udarila žensku osobu u poznatom beogradskom kafiću „Cveće zla” u Nevesinjskoj ulici na Vračaru.

Prema rečima svedoka, A. Z. je vređala goste lokala i pored molbe i intervencije obezbeđenja da se smiri ili napusti objekat, saznaje Objektiv.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

‒ Svedoci koji su bili te večeri prisutni u lokalu kažu da je sudija bila sa drugaricom i da su celo veče pile. Nakon određenog vremena, u vidno alkoholisanom stanju, njih dve su napustile lokal.

Posle desetinu minuta, sudija se sama vratila, i u vidnom rastrojstvu, pod dejstvom alkohola, agresivno je udarila jednu gošću lokala u lice, a potom je verbalno vređala i pretila joj – navodi izvor našeg lista.

Kako Objektiv saznaje, sudija Višeg suda A. Z. ima već nekoliko prijava za nasilničko ponašanje koje se godinama ne procesuiraju.

‒ A. Z. je odmah pošto je izazvala incident pobegla iz lokala. Nakon toga je došla patrola policije, koja je sačinila zapisnik o incidentu i uzela izjave svedoka – navodi naš izvor.

Unezvereno ponašanje

Prema navodima našeg izvora, A. Z. je doživela veliku tragediju 2015. godine, kada joj je ubijen suprug.

‒ Njen suprug je bio advokat koga su pre šest godina ubili ispred zgrade u kojoj je živeo. Nakon toga, njegova supruga je utehu, da lakše preboli nedaće koje su je zadesile, pronašla u alkoholu.

Kako se za koji dan obeležava godišnjica smrti njenog supruga, moguće je da je to, pored alkohola, razlog njenog unezverenog ponašanja – ističe naš sagovornik.

Piše: EKIPA OBJEKTIVA

OVU I DRUGE AKTUELNE PRIČE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZADNJU OBJEKTIVA ZA 13. DECEMBAR

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. To joj ne daje za pravo da vređa i bije druge nedužne ljude. Neka juri te kriminalce, koji su joj ubili muža. Nije običan narod kriv za pohlepu mafijaša i njihovih porodica. Pustite vi običan narod na miru, narod koji radi za platu, a ne za procente od kriminalnih radnji. Nadam se da će Država i Tužilaštvo da procesuiraju pijanu sudiju.

    Odgovori
  2. Počele pojedine sudije da se biju javno po kafićima.Šta li će tek da rade u sudnici gde mogu da budu nasamo sa strankama.

    Odgovori

Ostavite komentar