Izašla sa muškarcem na piće i u bioskop, a onda joj je ujutro poslao FORMULAR koji ju je frapirao

Nije znala kako da reaguje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TikTok/maytheeleven

TikTokerka po imenu Katrina (26) objavila je snimak koji je u kratkom roku postao viralan, a tiče se njenog iskustva tokom jednog izlaska.

Katrina se prvi put našla sa muškarcem po imenu Grejem na piću, a posle prijatne večeri, istu su začinili odlaskom u bioskop.

Međutim, ono što je od njega ujutro dobila u poruci, blago rečeno ju je zbunilo.

– Nisam znala kako da reagujem. Grejem, s kojim sam provela veoma lepo veče poslao mi je formular, anketu, nazovite to kako hoćete. U njemu sam morala da odgovaram na pitanja sa ‘da’ ili ‘ne’ o tome kakav mi je bio film, kao i piće, kakav je bio kafić, kako mi se on čini. Ispod mi je postavio nova pitanja tipa: ‘Kakvu hranu voliš? Ja nisam dobar u izboru hrane za drugog’, ‘U koje vreme obično ručaš?’, ‘Kako se najčešće kući opuštaš?’. Čekala me je čitava lista pitanja. Bila sam frapirana – kaže Katrina.

Kako nije izašla na sastanak punih pet godina pre toga, mislila je da je to neka nova moda. S druge strane, pitala se da li je Grejem muškarac “na mestu” ili je reč o nekom manijaku možda.

– Rešila sam da mu odgovorim. Zaista mi je delovao u redu prethodne večeri. Popunila sam ceo formular. Bio je oduševljen. Osetila sam da je neposredan i da ne želi da se pita oko mene za neke stvari, već da je direktan. I nisam se pokajala – naglasila je Katrina koja je u međuvremenu izašla još nekoliko puta sa Grejemom i danas su par.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar