Dnevni horoskop za 16. novembar: Bikovima posao donosi očekivanu NAGRADU, pred Vagama su nesuglasice

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

Tenzija na poslu je i dalje prisutna samo ste vi sada svesniji svojih liènih izbora. Pokušajte da se aktivirate na društvenom polju kako bi savladali nakupljeni stres. Strastven dan i za ljubav, ali i za nadmudrivanje sa partnerom. Zdravlje dobro.

BIK

Ako uložite malo više truda u delatnost kojom se bavite posao će doneti očekivanu nagradu. Nemate veliki problem u saradnji i sa poslovnim ugovorima. Možete uspostvaiti solidan balans na polju ljubavi ako to želite. Zdravlje je veoma dobro.

BLIZANCI

Nikako da uhvatite ritam sa zadacima i poslovnim obavezama. Pokušavate da uradite neke stvari preko svojih mogućnosti, a to vas može dovesti u neprijatnu situaciju. Svađate se bez vidljivog i realnog razloga. Veoma ste napeti i nervozni.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

RAK

Danas plovite na sopstvenoj nerealnosti i zato su odluke veoma čudne. Potrebno je da se fokusirate na realne poslovne obaveze. Za vas je danas bolje biti sam nego da budete na meti kritika koje nikako ne možete da progutate. Solidno je zdravlje.

LAV

Mesec je u znaku Bika u vašem polju novca. Zato ste veoma usredsređeni na finasije. Brinete o redovnom prilivu novca jer već drugi put kasni. Na emotivnom planu potrebno je da ste fleksibilniji jer ste u problemu sa partnerom. Dobro je zdravlje.

DEVICA

Nemojte verovati u sva poslovna obećanja koja dobijate od poslovnih prijatelja. Budite manje transparentni. Na polju ljubavi nemate mnogo povoljnih mogućnosti. Potrebno je da plivate kroz situacije koje vam dolaze. Povedite računa o zdravlju.

VAGA

Nesuglasice na poslu i nerazumevanje dovode vas u finasijski problem. Ne upadajte u histeriju jer nemate trenutno rešenje. Ljubav je ono što vam nije prioritet. Opterećeni ste finasijskim brigama i zapostavljate partnera. Zdravlje promenljivo.

ŠKORPIJA

Bistra glava mnogo znači a to će vam danas mnogo pomoći. Zato danas imate mogućnost da uradite bar jedan dobar posao. U ljubavi je specijalan dan jer ste sreli osobu iz bliske prošlosti. Međutim ništa novo nećete saznati. Mogućnost prehlade.

STRELAC

Manjak energije i veoma slaba zainteresovanst za posao. Razmišljate koliko bi bilo dobro da sve promenite. Ljubavno polje je naizgled u redu ali vi niste zadovoljni. Zato imate periode otklona prema emotivnom partneru. Zdravlje dosta dobro.

JARAC

Imate danas odličan plan ali sve je na vašim leđima. Plan je dobar ali previše krut i samostalan, potrebna je saradnja i tuđa podrška i pomoć. Ljubavno polje je dobro ako ne planirate ništa ozbiljno i na duge staze. Zdravlje je veoma stabilno.

VODOLIJA

Vi ste na uzlaznoj poslovnoj putanji pa i danas polećete. Ipak neke okolnosti smetaju da imate odličan rezultat. Međutim i sa preprekama ostvarujete rezultat. U ljubavi mislite na osobu koja vam je nekada puno značila. Zdravlje dosta dobro.

RIBE

Dosta ste brinuli unapred i vreme je da se bavite današnjim danom i poslovima koji čekaju baš na vas. Danaašnji izazov bi mogao biti prepreka u budućnosti, zato budite prisutni u sadašnjem trenutku ljubavi. Nemate veće hronične tegobe.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar