Ponovo PLJUJE po svojoj zemlji! Đilasovoj Mariniki ne smetaju Praljak i Orić, čak Srbe naziva GENOCIDNIM

Marinika se oglasila na svom Tviter nalogu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images

Potpredsednici stranke Stranke slobode i pravde, Mariniki Tepić očigledno ne smetaju bivši general-pukovnik Hrvatske vojske Slobodan Praljak i ratni zločinac Naser Orić, naprotiv, čak je Srbiju optuživala da je genocidna i da je držala koncentracione logore.

Tepićeva je na svom Tviter nalogu napisala sraman tekst koji se odnosi na jučerašnju situaciju  kada je kordon policije blokirao Njegoševu ulicu i sve prilaze muralu Ratka Mladića u nameri da spreči pristalice lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, predstavnike NVO, ali i ostale članove opozicionih političkih stranaka, koji su došli da podrže aktivistkinju i nekadašnju poslanicu Aidu Ćorović da naruše javni red i mir, a sve u nameri da ocrni predsednika Aleksandra Vučića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Aida je privedena zbog protesta što se u Srbiji pod Vučićem ponovo veličaju ratni zločinci. I ime ulice Đinđića prelepljivao9 Mladićevim, pa kovao Đinđića u zvezde i dizao spomenil. Šešeljev mali, honorarni patriota, evropejac po potrebi, veran samo mržnji – napisala je Tepićeva.

Jedan od ciljeva Marinike Tepić svakako bi bio i priznavanje genocida u Srebrenici, što bi Marinika u ime Srbije uradila što pre.

Marinika svojim delima najviše govori protiv sebe i protiv političke opcije koju predstavlja, a još jednom je dokazala da joj veličnje i slavljenje ratnih zločinaca, optužujući Srbiju da je počinila genocid i označavajući Srbe kao genocidan narod, nije nepoznat pojam, već jača strana.

 

Foto: Printscreen

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. To pitanje ja postavljam već decenijama za Kandićku, Biserko i još nekoliko izroda kojima se sada pridružila i ova Tepićka ali odgovora nikako nema ... Zaista, prosto je neverovatno da za tolike godine nisu stale na koru banane ...

    Odgovori

Ostavite komentar