HAOS sa Sorajom se nastavlja: Starleta je ovako ZAPRETILA gazdi restorana iz kog je izbačena

Soraja Vučelić našla se u žiži interesovanja kada je prošlog petka sa svojim dečkom izbačena iz jedne kafane u Skoplju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Instagram/ Soraja

Starleta je u Skoplju doživela neprijatnost kada ju je vlasnik restorana izbacio jer tamo navodno izlaze samo Albanci.

Najpre se za medije oglasila starleta, koja tvrdi da je ona napustila kafanu zbog vlasnika koji joj je prišao i rekao da Srbi nisu dobrodošli u njegov ugostiteljski objekat jer tu izlaze samo Albanci, dok su vlasnik kafane i obezbeđenje demantovali njene reči ističući da su ih “izbacili zbog neprimerenog ponašanja”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovim povodom se sada ponovo oglasila Soraja:

– Lažno besnilo, zarazna virusna bolest (Herpes virus) može se javiti kod mnogih životinja, ali se bolest masovno javlja kod svinja. Inkubacija traje 1-10 dana, kod prasića do 10 dana starosti. Javlja se drhtanje mišića, gubitak glasa, okretanje oko zadnjih nogu i pena na ustima. Ukoliko nema nervnih znakova bolest može da traje i do dve nedelje. U suprotnom, uginuće prasića se može dogoditi tokom jednog dana.Tako da pazite gde izlazite jer je bolest prelazna i opasna poput laži- započela je.

foto: Instagram

– Ako mislite da određena količina albanskih srbomrzaca može da zarazi i otruje narod gnusnim lažima i izjavama varate se. A naravno uvek ima podložnih osoba koje gutaju svaku fantaziju bolesnog uma. Svaka naredna laž biće na sudu od takvih persona ograđujem se od primitivizma hejterskih organizacija, imam pametnija posla ovih dana- rekla je ona.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar