Stanojević posle pobede: Nije lako konstantno pobeđivati; Lazetić: Imamo razloga za optimizam

Fudbaleri crno-belih su priredili lep poklon za 48. rođendan svom treneru

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana pobedili su ekipu Metalca i tako su otišli na +8 u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu, a trener crno-belih Aleksandar Stanojević izjavio je da su ih gosti mučili, ali i da nije lako pobeđivati konstantno.

– Svaka utakmica koju igramo nam je teška, jer nije lako konstantno pobeđivati, ne znam koja nam je ovo pobeda u zadnjih 40 mečeva. Mučio nas je Metalac, nisu stvarali mnogo šansi, ali su nas mučili – rekao je šef stručnog štaba Partizana Aleksandar Stanojević kojem su fudbaleri priredili lep poklon za 48. rođendan.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sa druge strane ekipa Metalca je opet pružila hrabru partiju, ali su ih dve kardinalne greške koštale da se vrate kući neporaženi, a njihov trener Žarko Lazetić je izjavio da je optimističan i da ovakva partija treba da bude podstrek za dalje utakmice.

– Čestitam fudbalerima Partizana. Napravili smo greške koje Crno-beli kažnjavaju jer su kvalitetni i dobri, ali sam zadovoljan. Doći ovde, pritiskati, praviti probleme, biti siguran na lopti… Imamo dosta razolga za optimizam i ovo je podstrek za naredne utakmice uz nadu da ćemo ovakvu igru uspeti da unovčimo protiv nama približnijih rivala – rekao je Žarko Lazetić.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar