Raskomadala telo muža kako bi šest godina živela od njegove PENZIJE: Jedan telefonski poziv ju je uništio

Znala je da ako kaže da je umro neće dobiti pravo na pun novčani iznos

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Nensi Šedleski iz Pensilvanije godinama pre muževljeve smrti nije mogla da živi pristojno jer je zavisila od njegove penzije.

Retko ko joj je davao više novca osim onog neophodnog za hranu, pa joj je u neku ruku svanulo kada je preminuo 2015. godine prirodnom smrću.

Znajući da bi u slučaju prijavljivanja njegove smrti mogla da dobije pravo na daleko manju penziju, ona je prikrila da je umro.

Ne samo što je raskomadala njegovo telo u šupi, bacivši ostatke u kontejner daleko od Pensilvanije, već je narednih šest godina živela sasvim pristojno.

Nensi se preselila u Las Vegas i tokom šest godina, zapravo sve do ove jeseni, pribavila je protivpravno 121.000 dolara na suprugovo ime.

Ono na šta Nensi nije računala je da će policija u međuvremenu dobiti anonimnu dojavu da joj je suprug odavno mrtav, kao i da je ona to prikrila kako bi podizala njegovu punu penziju.

Kada je privedena, Nensi je veoma rastrojena rekla da je suprug odavno na nekom svom putovanju i da joj se ne javlja godinama.

Policija je otvorila istragu i posle nekog vremena zaključila je da čoveka nema. Niti je prelazio granicu SAD, niti je na bilo kakvom proputovanju.

– Da je prijavila da je umro, do sada bi imala ukupno 14.000 dolara od njegove penzije, a ovako je posedovala daleko veći novac – rečeno je iz policije Pensilvanije.



Izvor: Newyorkpost

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar