Bili su najveći zavodnici Holivuda, a voleli su – MUŠKARCE! Ovi slavni glumci dugo su krili veliku TAJNU

Iako su ih tokom karijere spajali sa mnogim lepoticama, ovi glumci zapravo su bili naklonjeni istom polu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia

Neki od najvećih holivudskih zavodnika izgradili su zavidne karijere u svetu glume, tokom kojih su ih u javnosti povezivali sa brojnim slavnim lepoticama sa kojima su neretko stupali i u brak. Ipak, iako su važili za miljenike žena i velike zavodnike, dugo su uspevali da vešto sakriju veliku tajnu o svom pravom seksualnom opredeljenju.

Naime, holivudski studiji sa kojima su potpisivali stroge ugovore, prisiljavali su glumce da vode dvostruki život, a to je značilo da će se u javnosti pojavljivati samo sa ženama, u većini slučajeva upravo sa onima koje je studio odabrao za njih.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tako je Rok Hadson početkom šezdesetih godina na premijere i dodele nagrada dolazio ruku pod ruku s raznim lepoticama, a ujedno i u društvu svog dečka, koji je takođe imao žensku pratnju.

– Niko sa gramom pameti u glavi tada nije “izlazio iz ormara”. To je bila smrt za karijeru. Svi smo se pretvarali da smo heteroseksualci. Jednom smo na premijeri sreli Pola Njumana i njegovu suprugu Džoan Vudvard. Pogledao nas je i nasmejao se. Na njegovom licu pročitao sam da zna kako smo Rok i ja ovde zajedno. Svi smo se tome smejali – otkrio je Li Garlington, za kog je Hadson jednom prilikom rekao da je ljubav njegovog života.

Sredinom pedesetih godina magazin Confidential najavio je Hadsonovom agentu Henriju Vilsonu da će objaviti priču o njegovom seksualnom opredeljenju, ali Vilson je uspeo da zaustavi objavljivanje otkrivši im poverljive informacije o svoja druga dva klijenta.

Jedan od njih bio je Tab Hanter. Plavooki i plavokosi lepotan bio je jedna od prvih velikih tinejdžerskih zvezdi u SAD-u, slika i prilika zgodnog dečka iz susedstva i simbol američke muževnosti.

Na vrhuncu karijere mediji su pisali o njegovim vezama s Natali Vud i Debi Rejnolds, ali Tab je kasnije u dokumentarcu “Tab Hunter Confidential” otkrio kako su te veze bile nameštene. Bio je gej u vreme kada je holivudska mašinerija bila neprijateljski nastrojena prema homoseksualcima. Takođe je morao da skriva svoju seksualnost kao i veze s glumcem Entonijem Perkinsom i klizačem Ronijem Robertsonom.

Svoju vezu skrivali su i Keri Grant i Randolf Skot. Slavni glumci upoznali su se 1932. godine na setu filma “Hot Saturday”. Nedugo nakon toga počeli su da žive zajedno i 12 godina se delili kuću u Santa Moniki i rezidenciju u Los Anđelesu.

Grantu je studio Paramount 1934. godine naredio da oženi Virdžiniju Čeril, ali brak je potrajao samo 13 meseci i Keri se vratio suživotu sa Skotom.

Jedan od retkih glumaca koji nije skrivao činjenicu da ga privlače i muškarci bio je Marlon Brando. Holivudska urbana legenda kaže da je odbio Sofiju Loren i Elizabet Tejlor, ali ne i Roka Hadsona i Džejmsa Dina.

foto: Profimedia

– Baš kao i veliki broj muškaraca i ja sam imao homoseksualna iskustva. Ne sramim se toga. Nikada nisam obraćao puno pažnje na to šta ljudi misle o meni, ali ako postoji neko ko je uveren da smo Džek Nikolson i ja ljubavnici – neka nastave da veruju u to. Meni je to zabavno – rekao je Brando 1976. godine u jednom intervjuu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Zadovoljna.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar