“Devojčice su sa 12 godina obigravale oko STRIČEVA”: Devojka otkrila detalje UŽASA iz poznate sekte

Na kraju joj je prekipelo i pobegla je iz ovog horora

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/instagram

Dok su se druge šestogodišnjakinje igrale sa barbikama, Don Votson učila je o se*su. Dok su druge devojčice gledale crtaće, ona je gledala snimke za odrasle.

Dok su druge devojke počinjale da izlaze u grad, ona je sedela u četiri zida uz pretnju da će, ako ode, biti kažnjena. Na kraju joj je prekipelo i pobegla je.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, Amerikanka Don Votson (29) od samog rođenja je bila član zloglasnog kulta “Božja deca” u kojem su svojevremeno bili i danas poznati holivudski glumci Hoakim Finiks i Rouz Mekgauven. Iz kulta je pobegla sa 13 godina, ali i danas oseća posledice. O svemu je progovorila 2018. godine.

– Nisam naravno svojom voljom ušla tu komunu iza koje se krio kult, sekta. Od malena sam učila sve o seksualnim odnosima. Smisao kulta i jeste da se podilazi Bogu kroz seks.

– Učili smo da je Bog ljubav koju prema njemu moramo da iskazujemo kroz seksualnost. Devojčice kao ja morale su svakodnevno da obigravaju oko “stričeva” kako su zvali starije muškarce koji su uživali s nama. Zlostavljana sam u svakom pogledu. Emotivno i duhovno. Dok su druga deca učila kako se peru zubi, mi smo učili tajne seksualnih odnosa – priča Don.

Otkrivajući da je najviše volela kad ostane sama, danas smatra da je to bio klasičan beg jedne devojčice od surove i bolesne stvarnosti. Kult ‘Božja deca’ osnovao je 1968. Dejvid Brent Berg.

– On je bio vrlo mračan čovek. I pre pokretanja kulta imao je problema sa svojom decom. Zlostavljao ih je. Izbačen je iz crkve jer je želeo da ima nekoliko žena. Tako je pokrenuo ovu komunu koja je prerasla u sektu. Tražio je da zovemo Otac Dejvid. Davao je slike golih žena drugim muškarcima koji su nam ih potom pokazivali govoreći da ćemo i mi tako da izgledamo kad porastem – rezignirano otkriva ova danas nasmejana žena.

Don kaže da u kultu nikada nije imala nekog muškarca u koga bi mogla da se uzda, neku očinsku figuru. Zapravo, nikog bliskog nije imala osim jednog psa u koga je znala satima da gleda.

Najteže joj je padalo “lascivno pecanje”.

– Imale smo po 12 i više godina. Tada bismo morale da idemo u grad, naravno pod pratnjom i na ulici lovimo muškarce s kojima bismo onda imale kontakt koji bi se završavao plaćanjem usluga. Kult je opravdanje za ovo nalazio u tome da je od nečeg zajednica morala da postoji. Dejvid je lako ubeđivao žene da to rade pod izgovorom da ih, ako odbiju odlazak u grad, Bog više neće voleti. Ko ga nije slušao, bivao je poslat u sobu za kaznu. Jednom sam bila neposlušna i toliko su me bičevali da mi je cela noga bila u ranama i krvi. Tada sam upitala majku: ‘Da li je i ovo ljubav prema Bogu’. Ona je ćutala – ispričala je Don.

Braneći majku naglašava da ona često nije znala šta se događa u kultu jer su je slali da peva po barovima i zabavlja goste.

– Majke uglavnom nisu bile tu za decu. Zato su nas pazili stričevi i strine koji su nas seksualno napastvovali. Bilo nam je zabranjeno da učimo, čitamo knjige. Sve je organizovano s ciljem klasičnog pranja mozga. Isfrustrirana nemogućnošću da učim, počela bih da se iskradam iz sobe i odlazim u grad. Po povratku bih kupovala cigare i muziku. Eminem je bio jedan od prvih muzičara koje sam otkrila – kaže.

Dan kada joj je pukao film

Kada je napunila 13 godina, Don je shvatila da se nalazi na prekretnici.

– Došla sam do tačke kada sam sebi rekla: ‘Znaš šta? Ako je spoljašnja civilizacija grozno mesto, ako će me Bog kazniti i suditi mi, onda idem u pakao. I to me više ne interesuje. Povratak među normalan svet mi je teško pao. Nisam umela da se snalazim, u početku sam lutala i tražila sebe.

U kultu su mi ostali majka i brat, a ja sam menjala hranitelje u Brazilu. Tražila sam domove ljudi koji su takođe pobegli. Oni bi mi pomagali mada sam u jednoj od takvih kuća silovana kad sam imala 15 godina. Vremenom sam se ponovo spojila sa porodicom jer su i njih dvoje pobegli i upisala sam psihologiju – kaže Don.

Pre dve godine osnovala je neprofitnu organizaciiju “Institut Don Votson”.

– Želela sam da pomognem svima koji su na ovaj ili onaj način bili zlostavljani, ne samo kao članovi sekti. Učim ih da opraštaju, pronalaze sebe, ne zaboravljaju prošlost jer će i ona zauvek biti deo njih – zaključila je.

Rouz Mekgauven i “Božja deca”

Popularna glumica ispričala je svojevremeno svoja iskustva sa kultom.

– Moji roditelji Teri i Danijel bili su fanatično odani Isusu i želeli su da budu deo komune. Tako sam rođena u kultu gde sam provela prvih 9 godina života. Bila sam odvojena od njih. Nije bilo novina, televizije. Stalno sam bila u nekoj vrsti mraka. Iako sam verovala u Boga nisam ga doživljavala kao drugi u kultu.

Znala sam da ću jednom otići iz njega. Jednom sam u znak protesta zapalila Bibliju. Od malena sam gledala seksualne prizore muškaraca i žena. Žene su mi se gadile. Govorila sam sebi da takva nikada neću biti. Sa porodicom sam napustila kult kada je došao trenutak da deca imaju seks sa odraslima – ispričala je Rouz.

BONUS VIDEO



Izvor: The Sun

Komentari (1)

  1. Страшно. Јадна деца. Бог да пронађе ову жену и приведе Себи. Ко се све на Бога и Библију не позива. Кад се од паравославне Цркве одвоји девијације само мгу бити. Без праве и здраве црквености, чисте вере само разна секташка и сектоидна понашања, јереси и расколи се јављају.

    Odgovori

Ostavite komentar