Dijana maksimalno koristila ženske ATRIBUTE, traži STIMULACIJU: Isplivala nova OTKRIĆA o bivšoj sekretarki

Ovako jedan ugledni srpski psiholog tumači najmarkantnije osobine Dijane Hrkalović

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen, Objektiv.rs

Psihološki profil bivše državne sekretarke MUP Dijane Hrkalović govori da ona ima sve karakteristike psihopatske ličnosti, koja gazi i preko mrtvih kako bi ostvarila svoje bolesne želje i potrebe.

Ipak, Hrkalovićeva je veoma inteligentna, lukava i manipulativna, ali bez trunke empatije, što je svrstava u prvi red osoba koje su rođene da budu šefovi mafijaških klanova i kriminalnih grupa.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovako jedan ugledni srpski psiholog u stručnoj analizi za Objektiv tumači najmarkantnije osobine Dijane Hrkalović, trenutno najkontroverznije žene u Srbiji.

EMOCIONALNO OŠTEĆENA

Medijski napisi o tome da je nekadašnja državna sekretarka godinama vodila dvostruki ljubavni život rastrzana između moćnog ministra i misteriozne devojke, kao i to da je tesno sarađivala sa najmonstruoznijim klanom Veljka Belivuka, bili su, između ostalog, povod da se Objektiv upusti u traganje za karakterologijom Hrkalovićeve. Prema rečima sagovornika Objektiva, psihološki portret Hrkalovićeve odlično se uklapa u školski primer psihopatske strukture ličnosti. – Ona raspolaže visokim stepenom inteligencije, ali je oštećena u emocionalnoj sferi.

Nema empatije, ima stalnu potrebu za stimulacijom, impulsivna je u ponašanju, tako da je posao koji je obavljala idealna hrana za te njene potrebe. Raspolaže visokim stepenom manipulativnosti i lukavstva u interpersonalnim kontaktima, a pritom maksimalno koristi ženske atribute – ističe ugledni srpski psiholog.

Piše: EKIPA OBJEKTIVA

Ostatak ove i ostale aktuelne priče pročitajte u sutrašnjem štampanom izdanju Objektiva

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (9)

Ostavite komentar