Vladanka Malović RASTURILA sve koji su na Đilasovom platnom spisku: “Evo šta vas NAJVIŠE boli”

Povodom optužbi protiv sina predsednika Vučića oglasila se i članica Predsedništa Srpske napredne stranke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajkovic, Vladimir Sporcic

Na račun sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića upućene su skandalozne optužbe od strane Safete Biševac, kolumnistkinje lista “Danas”, koji se nalazi pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa.

Ona je tom prilikom izjavila da bi Poreska uprava trebalo da pročešlja finansije Danila Vučića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Povodom ovih optužbi oglasila se i članica Predsedništa Srpske napredne stranke Vladanka Malović.

Ona je na Instagramu napisala da, ukoliko su dokoni, slobodno mogu da pročešljaju finansije familije Vučić do 3. kolena, a i dalje. Naglasila je da je njihov najveći problem to što predsedniku Vučiću neće naći nijedan račun u stranim bankama, a kamoli 619 miliona evra poput njihovog gazde Dragana Đilasa i navela da ih upravo to najviše i boli.

Jedan mali info za Safetu i sve ostale na plati kod Dragana Đilasa: Nije nikakav problem – možete do 3. kolena, a ako ste dokoni i još dalje, da češljate finansije familije Vučić. Samo je vaš problem, i upravo to vas najviše boli, što nijednom Vučiću nećete naći nijedan račun u stranim bankama, ni na Mauricijusu, bogme ni u Hongkongu, kao ni da je ukrao jedan jedini dinar, a kamoli 619 miliona evra poput vašeg gazde, najvećeg lopova kog Srbija pamti, Dragana Đilasa. – izjavila je Malovićeva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vladanka (@vladankamalovic)

Podsećamo, Poreska uprava krenula je u ozbiljnu akciju razotkrivanja građana koji su imovinu stekli na nelegalan način i uveliko češlja imovinske karte i podatke vlasnika luksuznih nekretnina, najskupljih automobila, kao i onih koji su putovali na egzotične destinacije trošeći za putne aranžmane više od 5.000 evra.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar