NJEGOV ODLAZAK JE POTRESAO SVET SPORTA Najlepša žena sveta se dirljivim rečima oprostila! (FOTO)

Dan nakon što je legenda američkog fudbala Tom Brejdi stavio tačku na 20-godišnju avanturu u Bostonu sa ekipom Nju Ingland Petriotsa, oglasila se i njegova supruga, poznata manekenka Žizel Bundšen

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/YouTube

Brazilka se na Instagramu zahvalila gradu koji će zauvek ostati u njenom srcu. U Bostonu su Žizel i Brejdi stvorili porodicu, a ona se posebno osvrnula i na velike stvari koje su proživeli u poslednjoj deceniji.

“Kakvo je samo sjajno iskustvo bila ova poslednja decenija. Boston je bio fenomenalan prema nama i zauvek će ostati u našim srcima. Iz njega nosimo divna sećanja, naša deca su rođena i odrasla tamo, a stekli smo i posebna prijateljstva koja traju čitav život”, napisala je Žizel.

 

View this post on Instagram

 

What a ride the last decade has been. Boston has been so good to us and will always be in our hearts. We will forever have wonderful memories. Our kids were born and raised there and we have made special friendships to last a lifetime. I’ll miss our friends, the beautiful change of seasons and the rides to the stadium to go cheer for Tom and the Pats. Thank you to everyone who has been so supportive of my husband and our family throughout all these years. We will miss you! ❤? Quanta transformação que aconteceu na minha vida nessa última década. Boston foi muito acolhedora conosco e estará sempre em nossos corações. Nós teremos para sempre memórias incríveis. Nossas crianças nasceram e cresceram lá e fizemos amizades especiais para o resto da vida. Vou sentir saudades dos nossos amigos, das lindas trocas de estações e de todas as nossas idas ao estádio para torcer pelo Tom e pelo Pats. Agradeço a todos que apoiaram meu marido e minha família por todos esses anos. Vamos sentir saudades!

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

Bundšenova je postavila i fotografiju njihovog sina Bendžamina kako joj ljubi stomak dok je bila trudna sa ćerkom Vivijan koja se rodila 2012. godine. Na fotografiji se nalazi i Brejdijev sin Džon, kojeg ima iz veze sa Bridžet Mojnahan.

Nekadašnji “Viktorijin anđeo” okačila je i neke fotografije sa mečeva na kojima je sa decom navijala za Toma sa tribina u dresovima Nju Inglanda.

Najnovije sportske vesti čitajte i na našoj iOS i android aplikaciji – Objektiv.rs

“Nedostajaće nam prijatelji, lepa promena godišnjih doba i vožnje do stadiona zatim i navijanje za Toma i Patse. Hvala svima koji su podržavali mog supruga i našu porodicu sve ove godine. Nedostajaćete nam”, zaključila je Žizel Bundšen.

Zanosnu Brazilku na Instagramu prati skoro 16 miliona ljudi, a ona na pragu 40-og rođendana i dalje mami uzdahe muškaraca širom sveta.

ZA PAMĆENJE! Ova godina je propala, ali sledeće će vam fudbal izlaziti na nos i uši!

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar