OBJEKTIV OTKRIVA

Srpski detektiv otkrio GLAVNI MOTIV ubistva porodice Đokić: Gorana su odveli, žena i ćerka bili taoci?

Grgur se osvrnuo na spekulacije da je Goran kod sebe imao 100.000 evra, što su porodice ubijenih oštro demantovale

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Aleksa Momčilović, Maša Banđur, Privatna arhiva

Uglješa Grgur, prvi srpski detektiv i diplomirani pravnik, izneo je za Objektiv moguću verziju ubistva vlasnika menjačnice Gorana Đokića (57), njegove supruge Gordane (56) i ćerke Lidije (25) iz Aleksinca. On se osvrnuo na spekulacije da je Goran kod sebe imao 100.000 evra, što su porodice ubijenih oštro demantovale.

‒ Ko nama garantuje da se ti zlikovci, a bilo ih je najmanje dvojica, nisu podelili kada su videli da Goran nema novac sa sobom. Jedan je, pretpostavićemo, ostao sa Gordanom i Lidijom na mestu gde će kasnije biti ubijeni, dok je drugi verovatno krenuo sa Goranom do stana i menjačnice, gde se nalazio novac. U tom slučaju nije ni trebalo da bude premetačine – objašnjava detektiv Grgur, pa dodaje:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

‒ To takođe objašnjava i pojavu njihovog automobila na video-snimku auto-perionice u selu Žitkovac u noći otmice, koja se nalazi na samom izlazu iz sela, na potpuno drugom kraju od mesta gde su ubijeni – objašnjava naš sagovornik.

Grgur je kategoričan da je jedini motiv za ubistvo tročlane porodice Đokić u Aleksincu – novac.

‒ Njihov pređašnji život ne govori da bi bilo šta drugo mogao biti motiv. Niko ne bi ubio čitavu porodicu zbog kamate ili zelenašenja, već je isključivo jedini motiv ovde bio da se oni opljačkaju – kaže on.

Piše: Aleksa Momčilović

Ostatak ove i ostale aktuelne priče pročitajte u sutrašnjem štampanom izdanju Objektiva

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Ma da, Poaro ce to da resi. Vozali se po selu, isli u kucu, pa u menjacnicu, one mirno sedele i cekale, ma dajte. Pustite ih da pocivaju u miru.

    Odgovori
  2. Sećam se pre nego da nađu tela i automobil u jutarnjem programu je gostovao detektiv koji je tvrdio da đokići nisu ubijeni i da niko nije imao motiv jer su pristojna porodica i par sati kasnije pronalaze automobil zapaljen eto takvi stručnjaci daju svakakva mišljenja a nemaju pojma

    Odgovori

Ostavite komentar