Posvađao se sa sestrom zbog imanja, pa je ZAPALIO: Kada ju je video u bolnici, rekao je samo jedno

Doktori su ženu šest sati spasavali

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Četrdesetosmogodišnja žiteljka indijskog grada Punea umalo je preminula od opekotina koje je zadobila kada ju je napao rođeni brat.

Tri godine mlađi brat posvađao se sa sestrom Radžašri Patange kada ju je optužio da neće da mu proda njegov deo imanja koji su nasledili od oca. Sestra nije želela da popusti, pa ju je brat Šjam Patange zapalio.

Nesrećna žena zadobila je 50 odsto opekotina po telu i pukim čudom je preživela napad brata. On čak nije ni pozvao hitnu pomoć, već su to učinili drugi rođaci koji su se nalazili blizu njih.

Doktori u bolnici šest sati su spasavali tkiva Radžašri kako bi uspela da posle operacije nastavi sa kakvim takvim životom.

Kada je došao u bolnicu, Šjam je poručio sestri da se ne oseća krivim, kao i da je ona sama izazvala njegov bes pošto je bila tvrdoglava.

– Šjam je želeo da proda komad zemlje koji su sestra i on dobili od oca, ali i stan u kojem je Radžašri trenutno. Ona nije želela da pristane ni na kakvu kombinaciju s njim. Kada joj je dao izdašnu finansijsku ponudu za stan i komad zemlje, ona samo što ga nije izbacila napolje. Tada mu je prekipelo i uzeo je šibice iz džepa. Zapalio ih je i bacio na sestru koja nije na vreme videla njegovu nameru – rekao je jedan od policajaca koji se našao na licu mesta, prenosi Times of India.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar