Tvrdi da je dronom snimio ČUDNO STVORENJE o kom se vekovima priča, ali niko ga još nije video

Ograđuje se uz mogućnost da je u pitanju neka senka, ali tvrdi da na tom mestu nije bilo ničega što bi je proizvelo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/News Alert

Ričard Mejvor, 54-godišnji kamper koji je krajem avgusta učestvovao u kanu izazovu, tvrdi da je uspeo da snimi legendarno čudovište iz jezera Loh Nes, mitološko stvorenje Nesi, o kom su prvi put govorili još u šestom veku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Mejvor je tog dana dronom snimao obalu na kojoj su on i njegovo društvo parkirali svoje kanue, pa tek kasnije na snimku u plićaku primetili nešto nalik tom stvorenju.

– Nisam mogao da verujem šta sam slučajno uspeo da snimim. Iskreno, ne znam šta je, ali definitivno odgovara opisima tog kriptida (mitološka bića za čije postojanje nema dovoljno dokaza, prim.aut.).

– Naravno, moguće je da je u pitanju nekakav spoj svetlosti i senki, ali u blizini nisam primetio nikakva plutajuća stabla ili bilo šta sličnog oblika – rekao je Mavor za Daily Mirror.

Zanimljivo, poslednjih meseci nekoliko ljudi je prijavilo da su navodno videli Nesi, ali niko nije imao ubedljive dokaze za to.

Podsetimo, većina očevidaca opisuje Nesi kao veliku životinju dugog i tankog vrata, male glave i velikog tela s perajama i debelim repom, a popularna pretpostavka kaže da se radi o preživeloj vrsti pleziosaura.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar