TRAGIČAN KRAJ LJUBAVI

Jedna TRAGEDIJA zauvek mu je promenila život: Iza osmeha šarmantnog glumca krije se POTRESNA priča

Holivudski zavodnik o ovim detaljima iz svog života gotovo nikada ne govori javno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: Profimedia

Sin legendarnog glumca Klinta Istvuda važi za jednog od najvećih zavodnika Holivuda, a iako gotovo nikada ne skida osmeh sa lica, malo ko zna da se iza njega krije potresna priča.

Skot Istvud, jedan od sedmoro naslednika čuvenog Klinta Istvuda, rođen je 21. marta 1986. gdodine kao Skot Klinton Rivs, a do 2008. godine je upravo pod tim prezimenom odlazio i na audicije kako bi dokazao svoj talenat, jer, kako je više puta isticao, nikada nije želeo da uloge dobija na osnovu uspeha svog oca.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pre nego što je ostvario zapažene filmse uloge bavio se modelingom, a na pitanje kako je izgledalo njegovo odrastanje i kakav je Klint bio otac, Skot je odgovorio da je taj period za njega bio težak.

Naime, Skot tvrdi da je njegov otac oduvek bio izuzetno strog, te da je on, baš kao i sva njegova braća i sestre, morao da bude vrlo disciplinovan kako bi izrastao u stabilnog i čvrstog čoveka.

– On je jako težak čovek, sa kojim nema rasprave. Nikada ništa nije uradio umesto mene. On je bio tu da mi da savet i to je sve. Za ostalo sam morao sam da se potrudim – rekao je Skot, koji je bez pomoći oca uspeo da se dokaže kao glumac.

foto: Profimedia

Ipak, malo ko zna ovaj holivudski zavodnik za kojim lude žene širom sveta, o svom emotivnom životu gotovo nikada ne govori u javnosti, a ovu odluku je doneo nakon velike tragedije koja mu je potpuno promenila život i ostavila dubok trag.

Naime, Skotova dugogodišnja devojka i prva velika ljubav, Džuel Brengman, tragično je nastradala u automobilskoj nesreći.

– Gubio sam prijatelje i pre. I to neke velike prijatelje, ali nikada pre toga nisam izgubio nekoga s kim sam bio toliko intiman. Možda zbog toga danas imam problem sa dejtovima i vezama – ispričao je Skot u jednom od retkih razgovora na ovu temu, u intervjuu za GQ 2016. godine.

Podsetimo, dvadesetšestogodišnja Džuel, koja je bila model i trener gimnastike, tog kobnog dana vozila se iz San Dijega u Los Anđeles iznajmljenim automobilom za koji se ispostavilo da je imao neispravne vazdušne jastuke koji su se u jednom trennutku aktivirali, a metalni šrapnel joj se zabio u vrat.

Njen otac je uložio tužbu protiv proizvođača automobila i firme koja iznajmljuje automobile, što je bila jedna od najvećih presuda automobilskoj industriji u Americi.

– Moj život se momentalno promenio. Nisam mogao da dišem, samo sam se srušio na pod kad su mi javili da moje kćeri više nema – otkrio je u jednom intervjuu iz 2015. godine njen otac, koji je tom prilikom govorio o tome kako je bio jako ljut i razočaran Skotovim ponašanjem nakon njene smrti.

– Bio sam besan što je ćutao. Brojni njeni prijatelji dugo su putovali sa raznih krajeva sveta kako bi izrazili saučešće i saosećanje sa mojom boli, od njega nije bilo ni cveća. Nikada nisam odobrio nijedan intervju koji je dao vezan za moju ćerku, ali oprostio sam mu, više nisam ljut – otkrio je on.

– Svi se drugačije nosimo sa tugom. I on je tada bio dete, ali da mi se obratio, mogao sam da mu pomognem. Možda nije ni znao kako da se nosi sa tim. Nazvao me dve godine kasnije i više puta se izvinio. Rekao je kako sve do tada nije našao prave reči za mene – zaključio je neutešni otac.

 

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar