Čuvajte ga kao malo vode na dlanu: Devet pouzdanih znakova da imate savršenog muža!

Ukoliko vaš suprug ima sve ove osobine, to je znak da ste odabrali pravog

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Naravno, svaki par će drugačije odgovoriti šta je za njih savršena supruga ili idealan muž, ali neke zajedničke karakteristike definitivno postoje u svim varijantama.

Ukoliko pitate dame, postoji nekoliko veoma važnih stvari u kojima muškarac mora da dobije čistu desetku da bi se smatrao odličnim mužem.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Stručnjaci za veze izdvajaju 9 pouzdanih znakova da imate savršenog muža:

1. Ne boji se teškoća i spreman je da reši sve probleme

Pravi partner ne samo da izgovara lepe reči, već i deluje kad treba. U teškim situacijama uvek je spreman da bude rame za plakanje, da vas uteši i pomogne kako god može.

Foto: Tetra Images / Tetra Images / Profimedia

2. Zna da kuva

Moderne žene misle da je muškarac koji izgleda muževno i zna da kuva idealan suprug. I ne mora nužno da uradi nešto posebno. Čak i ako samo iseče dinju i lepo je složi na tanjiru, to će ženu usrećiti.

3. Uvek će vas podržati, čak i ako ste pogrešili

Svi mi grešimo, a kad se to dogodi, vaša bolja polovina bi trebala da bude na vašoj strani. Čak i ako grešite. U bilo kojoj situaciji, suprug mora da vas podrži, a ne da vas okrivljuje.

4. Pazi na detalje

To ne znači da vaš muškarac mora da zna svaki detalj vašeg života ili da se seti šta ste nosili onog dana kad ste se upoznali. Ali, obraća pažnju na stvari koje su vam važne. Zna koliko šećera stavljate u čaj i koja vam je omiljena pesma.

Foto: Shutterstock

5. Mudar je, ne samo pametan

Moglo bi da bude korisno da imate nekog ko može da objasni kvantnu fiziku, ali još je važniji čovek koji može da pronađe izlaz iz uobičajenih životnih problema. Ako je muškarac u stanju da vam da dobar savet kad se posvađate s majkom, onda ste veoma srećni.

6. Zna da vas oraspoloži

Kad se osećate loše, vaš muškarac uvek zna kako da vas vrati u dobro raspoloženje: ispričaće sjajnu šalu, podržaće vas ili će uraditi druge stvari zbog kojih ćete se osećati bolje.

7. Zna da pregovara

Idealan muškarac može da nađe zajednički jezik s policajcima i vodoinstalaterima bez pretnji ili mita. Može da se nosi i sa vašim otrovnim komšijom.

Foto: Shutterstock, ilustracija

8. Vaše mišljenje mu je važno

Odnos između muža i žene ne bi trebalo da bude samo zajednički život, oni takođe moraju da postanu prijatelji i međusobni savetnici. To, međutim, ne znači da bi muškarac trebalo da bude pod kontrolom svoje supruge. Učenje zajedničkog donošenja odluka je ključni element srećnog braka.

9. Pomaže u kućnim poslovima

Ako vas supružnik ceni i poštuje, nikada vam neće dozvoliti da se osećate kao da ste njegova lična sobarica. Razume da se na poslu umarate i zato je uvek spreman da vam pomogne u čišćenju kuće ako ga pitate.

BONUS VIDEO:

 

Izvor: Objektiv.rs, 24sata.hr

Komentari (1)

Ostavite komentar