Zbog NEREDA na Cetinju prekršajne prijave protiv još 10 osoba: Policija identifikovala još 57 HULIGANA

Ove osobe su se oglušile o izdata upozorenja i naređenja pripadnika policije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Twitter/Printscreen

Crnogorska Uprava policije identifikovala je i podnela prekršajne prijave protiv još sedam osoba koje su 4. i 5. septembra na Cetinju na neprijavljenom javnom okupljanju narušavale javni red i mir, kao i tri osobe koje su 12. septembra na neprijavljenom okupljanju uklonile zaštitnu ogradu, saopšteno je iz Uprave policije.

Pripadnici crnogorske policije su identifikovali sedam osoba koje su narušavale javni red mir na Cetinju 4. i 5. septembra tako što su uklonile zaštitnu ogradu i kamenicama i raznim drugim predmetima gađali policajce.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ove osobe su se oglušile o izdata upozorenja i naređenja pripadnika policije i nastavila sa izazivanjem nereda.

Cetinjska policija je protiv P.M. (34), J.D. (48), R.Č. (47), I.Đ. (58), B.G. (39), J.V. (64) i D.V. (34) svi iz Cetinja, podnela prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

Osim toga, identifkovane su osobe koje su na neprijavljenom javnom okupljanju 12. septembra na Cetinju fizički uklonila zaštitnu ogradu.

Protiv M.G. (38), R.V. (30) i B.Đ. (31) iz Cetinja, policija je takođe podnela prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

Pored navedenog broja, policija je identifikovala još 57 osoba koje su učestvovale u neredima na Cetinju i u toku su policijsko-tužilačke mere i radnje.

Protiv četiri osobe su već podnete krivične prijave, protiv tri prekršajne prijave, a za 12 osoba su izdati prekršajni nalozi.

Iz crnogorske Uprave policije ističu da u sradnji sa nadležnim tužilaštvom nastavljaju aktivnosti na identifikaciji počinilaca prekršaja i krivičnih dela izvršenih na neprijavljenim javnim okupljanima na Cetinju.

BONUS VIDEO:

Izvor: RTS

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar