Oglasila se supruga Mike Aleksića nakon njegovog izlaska iz ZATVORA: Mnogo je smršao, ali je spokojniji

Na pitanje kako joj on sad izgleda posle osam meseci provedenih u pritvoru, Biljana odgovara da se on trudi da živi u sadašnjosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vladimir Milovanović, Printscreen/Youtube

Srećna sam, mnogo radosna i nekako sad spokojnija. I Mika je sigurno sad spokojan, jer kuća je kuća, ne može se porediti sa pritvorskom ćelijom.

Ovako prve utiske iznosi Biljana Mašić, supruga Miroslava Mike Aleksića, za “Novosti” oko pola sata nakon što je on iz pritvora prebačen u kućni pritvor.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na pitanje kako joj on sad izgleda posle osam meseci provedenih u pritvoru, Biljana odgovara da se on trudi da živi u sadašnjosti i da se ne okreće ka onom lošem što je prošlo.

– Viđala sam ga u pritvoru, ali drugačije je kad ga vidite sa maskom i kroz staklo, a drugačije uživo. Mnogo je smršao, ali je živ, lucidan, razgovorljiv – priča Biljana, navodeći da im je ispred zgrade bilo “opsadno stanje” pa se zbog toga čudno osećala.

– On je jedva uspeo da izađe iz kola i uđe u zgradu. U kući smo ga dočekale njegova bratanica i ja. Nisam znala kada će doći i koliko traje sva ta procedura, pa sam ga od po podne čekale. Sad se ljudi javljaju, zovu, troje je došlo da ga vidi. Kad je ušao na vrata odmah mu je dotrčao i naš pas- rekla je Biljana.

BONUS VIDEO:

 Izvor: Novosti

Komentari (2)

  1. Biljana ? Sreća i spokoj ! Ne mogu da razumem. Jednim delićem, posle toliko vremena, možda. Ali, ali.....Bes i LJutnja. Eto, ja sam Ljutaaaa. Nisam u stanju da poverujem; U Našem Pravnom Sistemu, se dogodila Neviđena do sada, Sramota !!! P.S. Pokušajte, da ostanete zdravi, oboje.

    Odgovori

Ostavite komentar