Spektakl u Udinama: Juventus imao 2:0, Šćensni se izblamirao, a “uvređenom” Ronaldu VAR poništio gol

Činilo se da Juve neće imati problema

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/GABRIELE MENIS

Fudbaleri Juventusa remizirali su u prvom kolu Serije A sa Udinezeom2:2 (2:0).

Novi trener “stare dame” Masimilijano Alegri počeo je meč bez Đorđa Kjelinija i Kristijana Ronalda, koji su ostali na klupi, dok su italijanski mediji pisali da je Portugalac tražio da ostane na klupi i da želi da ide iz kluba.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Juventus na početku meča nije imao nikakvih problema. U trećem minutu je poveo preko Paula Dibale, kome je asistirao Betankur, da bi 20 minuta kasnije Huan Kvadrado duplirao prednost.

Činilo se da Juve neće imati problema, pošto je sa 2:0 otišao na poluvreme, međutim “zebre” se nisu predavale. Tako su u 51. minutu iz penala prepolovile zaostatak, a sa bele tačke je Šćensnog matirao Pereira.

Devet minuta kasnije je Alegri u igru ubacio Kuluševskog, Kjelinija i Ronalda, bio je rešen da sa dva sveža igrača u napadu reši sve dileme oko konačnog pobednika, međutim od toga nije bilo ništa.

I kada su svi očekivali da se rezultat više neće menjati Udineze je u samom finišu poravnao na 2:2. Šćensni je napravio neverovatnu grešku kada mu je Okaka ukrao loptu, a istu je u praznu mrežu poslao Deulofeu.

Iako je izgubio vođstvo, Juventus je imao priliku da u sudijskoj nadoknadi dođe do pobede. Naime, u četvrtom minutu sudijske nadoknade Kristijano Ronaldo je našao put do mreže, međutim nakon što je sudija Pecuto u pomoć pozvao VAR, uverio se da je Portugalac dao gol iz ofsajda, pa je poništio pogodak.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar