Vulin u Kraljevu: Ne smemo dozvoliti da više ikada bilo koja organizovana kriminalna grupa ojača (FOTO)

Istakao je da prioritet rada svake policijske uprave mora biti visok stepen bezbednosti svih građana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MUP

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin poručio je danas u Kraljevu da Srbija nije i neće biti pogodno tlo za kriminal i korupciju i da će se policija snažno i odlučno obračunati sa svima onima koji krše zakon.

Ministar je, nakon sastanka sa načelnikom i rukovodiocima Policijske uprave u Kraljevu, istakao da će svako onaj ko se ogreši o zakon, ma ko to bio, snositi posledice i sankcije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Srbija u borbi protiv kriminala ima rezultate sa kojima možemo da se ponosimo, ali nikada ne smemo stati i biti zadovoljni. Moramo uvek biti korak ispred kriminalaca i ne smemo dozvoliti da više ikada bilo koja organizovana kriminalna grupa ojača – istakao je ministar Vulin.

Ministar je pohvalio rad Policijske uprave u Kraljevu, a posebno njeno angažovanje tokom obezbeđenja nedavne manifestacije „Love fest“, koji je prošao bez incidenata i tokom kojeg je policija imala više od 90 zaplena narkotika.

Istakao je da prioritet rada svake policijske uprave, pa i Kraljeva, mora biti visok stepen bezbednosti svih građana i očuvanje njihove imovine. Ministar Vulin se, nakon sastanka sa rukovodiocima Policijske uprave Kraljevo, sastao i sa gradonačelnikom Kraljeva Predragom Terzićem.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar