Evo ko je UHAPŠENI kavčanin: U Banjaluci se skrivao sa LAŽNIM identitetom – raspisana poternica za njim

Istražioci MUP-a RS su zapravo razotkrili krađu identiteta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia/ ELVIS BARUKCIC / AFP

Almir Jahović iz Bara, navodno visokopozicionirani član Kavačkog klana, uhapšen je večeras u centru Banjaluke, potvrđeno je u MUP-u Republike Srpske.

Kako saznajemo Jahović se u Banjaluci skrivao sa lažnim identitetom, a uhapšen nedaleko od džamije Ferhadije. Uhapšen je na osnovu poternice koju je 2018. godine za njim raspisalo pravosuđe Crne Gore zbog učešća u pokušaju ubistva.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Istražioci MUP-a RS su zapravo razotkrili krađu identiteta. Dokumente na lažno ime “podigli” su Jahovićevi saradnici, koji su mu potom nosili dokumente i tada je usljedilo njegovo hapšenje. Prema nezvaničnim informacijama privedeni su i saradnici.

Prema pisanju crnogorskih medija Jahović se našao na optužnici zajedno sa Adnanom Osmanagićem, Eldarom Nurkovićem, Darkom Milićem, Đorđijem Cicmilom i Enzanom Cirikovićem zbog pokušaja likvidacije Jovan Đurovića i boksera Nikole Sjekloće. Radi se o događaju iz avgusta 2018. kada su na Đurovićev motor zakačili eksplozivnu napravu. Više puta napravu je daljinski pokušao da aktivira Jahović, dok je Đurović upravljao motociklom, pišu Novosti.

Inače Adnan Osmanagić je brat ubijenog Armina Muše Osmanagića, koji se u policijskoj evidenciji vodio kao vođa jednog od barskih kriminalnih grupa. Jovo Đurović, koji je bio meta te kriminlane grupe, brat je Luke Đurovića, koji je stradao u saobraćajnoj nesreći u Kotoru u oktobru 2013. godine.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar