MALO KO JE ZNAO

Majka Relje Popovića bila je IKONA srpske kulture: Sve do njene smrti OVI detalji nisu bili poznati

Tek nakon tužnog događaja, javnost je saznala da je Relja sin jedne od najvećih ikona srpske kulture

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images

Popularni reper Relja Popović o svojoj privatnosti veoma retko govori, a mnogi detalji iz njegovog života malo su poznati javnosti.

Naime, uprkos ogromnoj popularnosti i velikom interesovanju medija za njegov privatan život, reper nikada nije javno želeo da govori o svojoj porodici. Ono što je javnosti bilo poznato jeste podatak da je rano, još kao beba od dve godine, ostao bez oca i da je živeo s majkom. Ipak, sve do njene smrti javnost nije bila upoznata sa činjenicom da je Reljina mama bila čuvena baletska ikona Narodnog pozorišta Zoja Begoli.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zoja je bila prva solistkinja baleta i dugogodišnji repetitor Narodnog pozorišta u Beogradu, pedagog baletske škole „Lujo Davičo“ i profesor Akademije umetnosti. U nacionalnom teatru zavladala je velika tuga kad se pronela vest o Zojinoj smrti, koja je preminula 2. januara 2017. godine u 68. godini nakon duge i teške bolesti.

Njen život obeležila je jedna ljubav, čije prezime je nosila do kraja života. Naime, Zoja je 10 godina bila u braku sa čuvenim jugoslovenskim glumcem Farukom Begolijem, koji je i nakon njihovog rastanka često isticao da je ljubav sa Zojom bila jedina prava.

– Više ne govorim o ljubavima jer je postojala jedna prava ljubav i brak. Bili smo 18 godina zajedno. Mislim da je balerina i do danas zadržala moje prezime. Kad se završilo, završilo se, nažalost. Ostali smo prijatelji. Čujemo se telefonom povremeno. Najviše smo se čuli tokom rata. Kad smo shvatili da smo dobro, i ona i ja, sve ređe i ređe smo se čuli. Bogat sam tom ljubavlju, bogat sam tom ženom. Zahvalan sam joj što mi je pružila jedno saznanje, divnu ljubav, brak, divno druženje i divan deo života – rekao je Faruk u jednom intervjuu neposredno pred smrt.

Begoli je preminuo u Prištini 23. avgusta 2007. u 63. godini, a Zoja Begoli sahranjena je 10. januara 2017. na Novom groblju u Beogradu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♡Nikolija|Relja♡ (@nikixrelja)

Podsećamo, Relja Popović je domaćoj javnosti postao poznat nakon uloge u filmu Parada, u kojem glumi sina lika Nikole Koja. Ipak, nije se dugo zadržao u glumačkim vodama iako je često isticao da je ta umetnost njegova prva ljubav, a nakon toga okrenuo se muzičkoj karijeri. Osnivanjem grupe Elitni odredi sa kolegom Vladom Matovićem stekao je ogromnu popularnost, a nekoliko godina kasnije svoju karijeru je nastavio samostalno. U međuvremenu, veliku pažnju javnosti privukao je početak romanse sa koleginicom Nikolijom Jovanović. Njihova ljubav rodila se 2014. godine nakon snimanja spota za pesmu “Alkohola litar”, koji je tada Nikolija snimila u saradnji sa grupom Elitni odredi.

Foto: ATA images/ Antonio Ahel

Relja je jednom prilikom za domaće medije ispričao kako je počela njihova ljubavna priča:

– Mislim da smo bili u studiju, i bilo nam je strava. Ona je sela u kola i ja sam krenuo za njom, pratio sam je. Bilo je zabavno, jurili smo se kolima po gradu, bilo je strava. Nisam siguran za prvi poljubac, ali mislim da se desio to veče – ispričao je Relja.

Iako je javnost veoma zainteresovana za Nikolijin i Reljin privatan život, popularni par trudi se da svoju intimu zadrži što dalje od očiju javnosti.

– Neopohodno je za uspeh u braku da se malo kriješ od medija. Imam skladan brak, a to je javnosti i medijima dosadno i ja sam mnogo srećna zbog toga – rekla je Nikolija jednom prilikom.

Njihovoj skladnoj zajednici pre 5 godina pridružila se ćerkica Rea koja je odmah postala centar njihovog sveta, a par je pre samo nekoliko dana poželeo dobrodošlicu svom drugom detetu, još jednoj ćerkici čije ime još uvek drže u tajnosti, a iako su celu Nikolijinu trudnoću skrivali od javnosti, nisu mogli a da ne podele radost zbog pristizanja prinove.

Život ga nije mazio: Relja Popović je sa 17 godina UPUCAN u stomak, a onda su ga zadesile DVE tragedije

 

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar