Milica Kemez opet RASTUŽILA naciju! Dobila kuću, pa izjavila: Mora da se ulaže, a ja NEMAM ni za bicikl

A taman su mnogi mislili da joj je krenulo u životu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Svojom životnom pričom Milica Kemez rasplakala je region, zbog čega su se mnogi radovali kada je osvojila 2. mesto u nedavno završenoj “Zadruzi“.

Pre nekoliko dana u rijalitiju je izjavila da nema gde da ode kada napusti imanje u Šimanovcima, a sada je podelila lepe vesti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Evo da vam se javim ovako, navikli ste da me gledate bez šminke, čupavu. Dobila sam kuću, još uvek ne znam kako tačno izgleda, ali, ljudi, to je montažna kuća, tu mora mnogo da se ulaže, a ja nemam ni bicikl. Ima 40 kvadrata”, rekla je tužnim glasom Milica.

Foto: Youtube/
Zadruga Official/Printscreen

Osvojenim drugim mestom je presrećna, pa je otkrila i planove za budućnost.

“Presrećna sam, prvi put sam se osetila korisno. Vratilo mi se samopouzdanje. Sve mi je bilo crno u životu, nailazila sam na ogromna nerazumevanja i zlo. Svim nesigurnim devojkama koje se bore se anksioznošću želim da otvorim oči. Snimaću dugačke videe i kačiti na Jutjub, objasniću svim devojkama kako da veruju u sebe. Pišite mi koje teme želite da obrađujem. Želim da delimo korisne priče i dobru energiju”, poručila je Milica.

Sestra Milice Kemez završila u BOLNICI: Napisala i poruku, mnogi misle da ovo ima VEZE sa Santanom (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (1)

  1. EPA sad Milice oper si nezadovoljna.Mlada si,zaradices,ulozices pa polako skucices se.Kud zuris,ne patetisi nego glavu gore uspeces.Nije malo danas dobiti krov mad glavom.Sta bi da nije toga?

    Odgovori

Ostavite komentar