Oglasila se PREBIJENA radnica: Potresna ispovest devojke koju je TUKAO pomahnitali bilder u teretani

Menadžer kaže da strahuje šta bi dalje moglo da bude

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pritnscreen

Umislio je da je menadžer teretane. Rekao je da će da zavodi red i da ćemo svi dobiti otkaz. A onda mi je rekao da će me ubiti, da ću prošetati sandale po dnu Dunava… Ovako detalje užasa koji je doživela prepričava Dragana, radnica teretane na Novom Beogradu koju je juče, naočigled desetak svedoka, brutalno pretukao Uroš R. (19), inače stalni vežbač u ovom sportskom objektu.

Kako je ispričala nesrećna devojka koja je nakon nasilja uzela odmor ne bi li se oporavila od šoka, na lep način je mladiću pokušala da objasni da ne sme da sedi za pultom gde sede radnici, na čemu je on pomahnitalo insistirao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Na fin način sam mu sto puta rekla da ne sme da sedi za pultom pošto nije zaposlen. On je zatim krenuo samnom u verbalni sukob a potom je šutnuo stolicu u mom pravcu. Najstrašnije mi je pretio – priča šokirana devojka i dodaje da pre tog dana sa Urošem R. nije imala nikakvih problema:

– Nikad ranije nismo dolazili u sukob. On je dečko umislio da je menadžer teretane. Rekao je kako će on da zavodi red, da ćemo svi dobiti otkaz.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ahilej.lifestyle (@ahilej.lifestyle)

Kako kaže, onda joj je izrekao “gomilu užasnih pretnji”.

– Rekao je da će da me ubije, da će doći ljudi posle posla, da ću prošetati sandale po dnu Dunava… – jedva izgovara Dragana.

Kako se vidi na snimku sa sigurnosne kamere u objektu, pomahnitali mladić je nasrtao na devojku, iz sve snage šutnuo stolicu na nju, a onda su uspeli da ga smire i on je izašao iz teretane. Devojka je odmah pozvala menadžeru teretane šta se dogodilo, a on je pozvao pomahnitalog mladića i upozorio ga da više ne sme da dolazi u njihovu teretanu, a onda je otišao u policiju da da izjavu i prijavi slučaj.

Međutim, baš tada, dok menadžer nije bio u objektu, Uroš R. se vratio i odmah nasrnuo na nesrećnu devojku. Kako se vidi i na snimku sa sigurnosne kamere, pomahnitali mladić je gurnuo jednu devojku koja je pokušala da ga spreči da prođe do Dragane, a potom je pesnicama počeo da udara nesrećnu radnicu koja nije imala kud.

– Obrijao je glavu između prvog incidenta i napada na mene… Krenuo je da me udara i najstrašnije me je vređao… Otkad radim u ovoj teretani nikad mi se nije ništa slično desilo – kaže ona.

I ostali zaposleni još su u šoku zbog užasnog incidenta. Kažu, ništa nije ukazivalo na to da će doći do tako brutalnog napada.

– Uroš je bio naš član, nikad nije pravio probleme – kaže menadžer teretane.

“Čula viku i buku, a kod pulta strašnu scenu”

Jedna od zaposlenih radnica u teretani, koja želi da ostane anonimna, kaže da je završila smenu i presvlačila se kada je odjednom čula kako neko viče. Vratila se brzo i zatekla strašnu smenu.

– Dragana je bila u ćošku. Bile su tu još dve devojke. On je bio tu i besan se zaletao na nju – priča ona.

Dodaje da je pomahnitali napadač izrekao jezive pretnje i njenoj koleginici i njoj.

– Govorio je da će se vratiti, da će nas polomiti i zakopati, da nas “niko neće naći”. A onda je rekao i da ćemo “prošetati železne čizme po dnu Dunava” – priča ona.

“Hajde baš da vidim kako ćeš me izbaciti?”

Vanja Peruničić, menadžer teretane, rekao je da je tog dana bio kod kuće kada ga je napadnuta radnica pozvala i ispričala mu šta se desilo. On je pozvao mladića i rekao mu da ne dolazi više u teretanu.

Vanja kaže da je najljubaznije zamolio Uroša R. da napusti objekat, na šta je on počeo da vređa.

– Rekao mi je: “Hajde baš da vidimo kako ćeš me izbaciti”. Onda mi je pretio da ću dobiti otkaz, da je on sada “glavni” – kaže Peruničić.

Ubrzo ga je ponovo pozvala radnica Dragana da mu kaže da joj pomahnitali mladić preti.

– Rekao joj je i da će je zakopati ispred teretane… Otišao je, a ja sam odlučio da odem odmah u policiju. Dok sam pričao sa inspektorom pozvala me je Dragana i rekla mi da se vratio, da ju je udario nekoliko puta u glavu i da joj je pretio. Odmah sam rekao inspektoru i poslali su patrolu – priča on.

Menadžer dodaje da su rekacijom članova kluba, među kojima je bio i pevač Sloba Radanović sprečene teže posledice.

– Neki momci su priskočili da odbrane Draganu, a Sloba ga je izvukao napolje. Patrola je vrlo blizu stigla pa je Uroš R. odmah uhapšen – kaže on.

“Nikad ranije nismo imali probleme s njim”

Vanja ističe da mladić ranije nije pravio incidente u teretani i da se ni po čemu nije isticao.

– Dolazio bi ili sam ili u društvu jednog druga. Nije nešto mnogo komunicirao sa ostalima. Obično bi stavio slušalice i trenirao – kaže on.

On kaže da iako je napadač uhapšen ne može da bude miran.

– Između napada je objavljivao razne stvari na Instragramu. Iznosio je laži o meni, o tome kako je sad on glavni u teretani, da će nas “disciplinovati”, kako mu neki vrhovni gospodar daje moć. Jasno je da da sa njim nije sve u redu – dodaje.

Menadžer kaže da strahuje šta bi dalje moglo da bude.

– Bojimo se da se ne vrati naoružan, a i goloruk može da naudi devojkama, što je već dokazao – kaže on.

BONUS VIDEO:

Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar