Jeste KRAJ ljubavi sa Vukom? Olivera Konatar uspavljuje bebu – dobro pogledajte DETALJ u pozadini (VIDEO)

Ona je podelila kratak video sa svojom ćerkicom a ono što nam je zapalo za oko jeste pozadina snimka koja upućuje na jednu stvar

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Instagram

Olivera Kontar podelila je na svom Instagram nalogu video snimak na kom se može uočiti kako uspavljuje svoju bebu Teonu, a našem oku nije promakao detalj koji ide u prilog navodima da je lepa novinarka raskinula svoju veridbu sa reperom Vukadinom Gojkovićem, poznatijim kao Vuk Mob.

Nakon navoda da su novopečeni roditelji stavili tačku na svoju ljubavnu priču, na društvenim mrežama se podigla prava “bura” oko toga šta je istina. Nakon pisanja Objektiva o činjenici da su jedno drugo otpratili sa Instagrama, ali i da je reper obrisao slike sa Oljom, pojavio se još jedan “korak” koji nas navodi na to da je ovoj priči došao kraj.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, Olivera je podelila kratak video sa svojom ćerkicom a kako se može uočiti u pozadini ona verovatno boravi u svom nekadašnjem domu, odnosno u kući svojih roditelja. U isto vreme, Vuk je postavljao video snimke iz svoje luksuzne vile na Žarkovu – a tamo ni “O” od Olje!

Šta se desilo između njih dvoje, da li je zaista došao kraj ovoj bajkovitoj ljubavnoj priči ili je pak sve u redu, ostaje nam da saznamo.

“Neće ti niko verovati DEBILU”: Bikovića NAPAO “stari drug”, glumac otkrio detalje susreta (FOTO) 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar