Šabanov unuk stao na ludi kamen: Luka Adžić se oženio predivnom Aleksandrom, čekaju bebu (FOTO)

Bilo je divno!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs

Unuk legendarnog pevača Šabana Šaulića, fudbaler Luka Adžić, juče je vezu sa Aleksandrom Ličinom krunisao brakom, a svečanoj ceremoniji prisustvovali su samo najbliži. Odlučili su da sudbonosno „da” izgovore na Paliću, okruženi vinogradima.

Zbog epidemioloških mera, sada već bračni par izabrao je da taj divan trenutak provede u najintimnijoj atmosferi, okružen kumovima koji su ih venčali, kao i članovima uže porodice, među kojima su bili Lukini roditelji Sanela Šaulić Mirković i Ivan Adžić, tetka Ilda i njen suprug Bojan Vučković, kao i baka Goca.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Šaban Šaulić je tokom života pevao na bezbroj veselja, ali ovo najdraže, nažalost, nije dočekao:

Foto: Objektiv.rs

–  Tokom čitavog dana u nama su se mešala osećanja, s jedne strane bili smo presrećni da vidimo Luku kako počinje novo poglavlje svog života, a sa druge, žao nam je što Šaban to nije dočekao da vidi. Luka je bio naša prva radost i Šaban je sa njim uvek imao poseban odnos, tako da sam sigurna da bi danas bio najsrećniji na svetu. Život svakako mora ići dalje, a pošto će naš Luka i njegova Aleksandra uskoro postati roditelji, pred nama je još dana neizmerne sreće i ponosa- rekla je Goca Šaulić za Objektiv.

Foto: Objektiv.rs

Luka i Aleksandra će krajem juna postati roditelji i dobiti ćerku, a srećnu vest su objavili krajem marta:

– Očekuje nas još puno lepih trenutaka sa našom budućom ćerkicom i znam da ćeš biti najbolja mama na svetu. Radujem se svemu što dolazi- napisao je tada Adžić.

Foto: Objektiv.rs

Luka je, inače, veoma uspešan fudbaler, koji je svoje prve korake napravio u Crvenoj zvezdi, a svojim trudom uspeo je da dođe do pozicije kapitena u mladoj reprezentaciji Srbije. Danas igra za fudbalski klub Anderleht, dok je njegova izabranica Aleksandra magistar tehnologija.

Foto: Objektiv.rs

Bastijan je zbog Ane raskinuo veridbu sa Sarom! Ona zato “mrzi” Srpkinju, pogledajte kako izgleda (FOTO)

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar