Vanbračni sin Đanijeve žene ne želi pevačevu IMOVINU: Jedino sa BRAĆOM održava kontakt

Ne interesuju ga pevačeve pare?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: E-stock/C.Vukojicic

Supruga pevača Radiše Trajkovića Đanija, Slađa, ima vanbračnog sina Nikolu koji živi u Americi.

Iako su u više narata govorili o tome da su sa njim u odličnim odnosima, oni se ne čuju preterano često, a kako piše Skandal, Nikola od Đanija i ne želi nikakvu pomoć.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Đani nikad tog dečka nije odvajao od svojih sinova, ali on ne želi od njega ništa, ne zanima ga. Ništa on Đaniju ne zamera, poštuje ga i uvažava, ali smatra da on nije dužan – rekao je izvor za pomenuti medij.

foto:E-stock/C.Vukojicic

-Radi i živi u Americi, vredan je i sve sam sebi obezbeđuje. I sa Slađom se retko čuje, nema naviku da je zove. Jedino održava kontakt s braćom. Posebno se čuje sa Milošem koji je nedavno dobio dete. Mnogi inače šire priče kako će Slađa da prepiše vanbračnom sinu deo Đanijeve imovine, ali to su gluposti. Uostalom, sve i da jeste tako, dečka to ne zanima. Ne želi ništa od Đanija, ali ga ceni i poštuje i nema ništa protiv njega – zaključio je izvor za Skandal.

I sam Đani je jednom prilikom istakao da se sa Slađinim vanbračnim sinom dobro slaže.

-Nikolu sam video dva puta do sada. U korektnim smo odnosima, stvarno imamo jedan normalan odnos. Nikola je super dečko, živi u Americi, završio je dva fakulteta i svaka mu čast. Svi smo u dobrim odnosima sa njim, i ja i deca, kao i Slađa. Ona od mene nikada nije ni krila da ima vanbračnog sina, znao sam to pre nego što sam je oženio – otkrio je on svojevremeno za Pink.rs.

Estrada se BAHANALISALA kod narko-dilera: Isplivale šokantne informacije o UHAPŠENOM Đanijevom ortaku



Izvor: Objektiv.rs, Scandal, Pink.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar