OŠTRO

Slađa se oglasila povodom Đoletove PREVARE: Evo šta je rekla na to da li sudbina vraća Vesni, ne štedi ih

Rekla je svoje mišljenje o celom skandalu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: KURIR TV/ Printscreen

Pevačica Slađa Delibašić oglasila se nakon vesti da je njen bivši suprug Đole Đogani, navodno, prevario aktuelnu suprugu Vesnu Đogani sa drugom ženom.

Slađa nije htela da komentariše da li se sada Vesni vraća za ono što joj je nekada uradila, ali je istakla da svi muškarci varaju i da je na prošlost vezanu za Đoleta i Vesnu stavila tačku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– U životu svaki muškarac vara i to je činjenica. Postoji li neki koji nije prevario? Ne bih komentarisala da li sudbina vraća milo za drago, ja sam to sve odavno precrtala vezano za Đoleta i Vesnu. Postoje samo žene koje to sve vide i žele ili ne žele to da prećute. Nisam od tih žena koje mogu to da prećute i da na takve stvari reaguju normalno. Za mene su prevara i laž najgore osobine kod čoveka i to ne praštam – rekla je Slađa za “Blic”.

Foto: Kurir TV/ Printscreen

Podsećamo, Đole Đogani i Slađa Delibašić su se razveli kada ju je svojevremeno prevario sa Vesnom. Slađa i Đole iz njihovg braka imaju ćerke Marinelu i Silviju, dok Đole sa drugom ženom ima sina Adriana i ćerku Lauru.

Neviđen SKANDAL: Đole Đogani prevario Vesnu? ŠOKANTNI snimci izašli na videlo (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar