ŠOK TRANSFORMACIJE

Nikol Kidman se IZOBLIČILA estetskim zahvatima, a i ove njene kolege su postale NEPREPOZNATLJIVE (FOTO)

Plastičnim operacijama promenile fizički izgled

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia

Nikol Kidman već neko vreme privlači pažnju i šokira svoje obožavaoce promenama izgleda, ali ne zbog glumačkih transformacija, već zbog estetskih zahvata koji su joj potpuno promenili fizionomiju.

Nakon što su objavljene fotografije sa snimanja filma u kojem igra sa Havijerom Bardemom, fanovi su na društvenim mrežama komentarisali da oskarovka više ne liči na sebe, te su izrazili bojazan da zbog lica zategnutog botoksom i filerima neće više moći da ima mimiku adekvatnu ulozi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, Kidmanova nije prva, a sigurno ni poslednjakoja je podlegla trendu podmlađivanja po cenu gubitka svoje prepoznatljivosti. Tu su mnoge njene koleginice, ali i poneki kolega.

Foto: Profimedia

MELANI GRIFIT: KRIVA JE DOKTORKA

„Zaposlena devojka” među prvima je promenila fizionomiju, zbog čega su je mediji napadali, pa je pala u depresiju. Kasnije je ispričala da su te prvobitne operacije bile loše urađene i da je za to
kriva doktorka.

– Otišla sam kod drugog doktora koji je počeo da ispravlja sra*a koja mi je prethodna doktorka napravila na licu. Hvala bogu, sada izgledam normalnije – rekla je Melani.

Foto: Profimedia

LARA FLIN BOJL: BILA JE TAKO LEPA…

Možda još veću grešku od Melani Grifit napravila jeLara Flin Bojl, koja se zbog svog izgleda već nekoliko godina krije od javnosti. Ulogom u seriji „Tvin Piks” postala je zvezda devedesetih, a važila je za jednu od najlepših glumica. Međutim, nije odolela trendu povećanja usana, a onda je usledilo besomučno zatezanje, zbog kojeg Lara više nije ista.

Foto: Profimedia

DEMI MUR: NOVO LICE LEPOTICE

Demi Mur je u mladosti ugradila silikone u grudi, ali lice nije dirala i mnogi su očekivali da će stariti dostojanstveno. Međutim, nekadašnja lepotica pre nekoliko meseci zgrozila je publiku pojavivši se na jednoj modnoj reviji sa – novim licem. Usta su joj bila popunjena, jagodice povećane, obrve zategnute, a celokupan utisak je – da nismo znali da je ona, ne bismo je prepoznali.

Foto: Profimedia

MIKI RURK: IZOBLIČIO SE OD STRAHA

Glumac, veliki šmeker i se*s-simbol 80-ih Miki Rurk, za kojim su žene ludele, deformisaoje svoje lice velikim brojem plastičnih operacija. Navodno je samo nos operisao čak pet puta, a sveukupan broj zahvata ni on sam nije uspeo da izbroji. U intervjuima je često govorio kako se plaši starenja, a borbom protiv tog straha doveo je sebe do neprepoznatljivosti.

Foto: Profimedia

DONATELA VERSAĆE: ZAVISNA OD NOŽA

U takmičenju javnih ličnosti u kategoriji „ko je više puta otišao pod nož”, jedna od rekorderki je Donatela Versaće. Ona je na vrhu liste slavnih žena koje su potpuno promenile fizički izgled estetskim korekcijama, ali ne na dobar način. Donatela tvrdi da je od 1997. godine zavisna od estetskih operacija, a danas baš iz tog razloga predstavlja simbol loše estetske hirurgije.

Foto: Profimedia

ZAK EFRON: NOVA VILICA

Dokaz da nisu samo žene sklone korekcijama je glumac Zak Efron, koji je nakon emitovanja spota koji je snimio za Dan planete Zemlje, primio mnoštvo kritika. Na Tviteru su ga mnogi ismejali zbog „nove vilice”, izrazivši sumnju da je ugradio filere.

Foto: Profimedia

MEG RAJAN: NAPUMPANA

Nekadašnja zvezda romantičnih komedija, kao što je „Stigla vam je pošta”, htela je da vrati mladost, ali je izgubila karakter. Ona je prvo napumpala usta, a ostalo je istorija…

Foto: Objektiv.rs

Mila Marinović

NAJJAČI SELFI koji je Holivud ikada video: Sivester Stalone objavom “srušio” Instagram (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar