Atipični Zvezdin heroj: Rešio “derbi”, pa završio na mestu gde se ne očekuje da vidite jednog fudbalera!

Od ranije je bilo poznato da se Mirko po mnogo čemu razlikuje od svojih kolega

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Srpski fudbaleri godinama unazad imaju epitet “splavara” i momaka koje ćete videti u društvu estradnih pevačica sumnjive biografije. Često ćete pročitati žestoke kritike na račun naših fudbalera. Čuvene su priče Barda Živadinovića o momentu kada igrač padne u ruke starleta. Nešto slično je skoro pričao i Rade Bogdanović, a očigledno je da ima istine o vezama između naših fudbalera i devojaka koje nemaju baš najbolji pedigre u domaćoj javnosti.

Ipak, stvari ne treba generalizovati i ružno je kada sve ljude iz iste profesije “trpamo” u isti koš. Jednostavno, nisu svi isti, a jedan od tih momaka koji odksače od stereotipa i klišea je Mirko Ivanić, momak koji je bio heroj Zvezdine pobede u 164. “večitom derbiju” i fudbaler koji je postao glavni igrač Stankovićevog tima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

O njegovim igrama smo pisali toliko puta tokom ove sezone, koja je, verovatno, njegova najbolja u karijeri. Vrhunac svega se dogodio u sredu na stadionu “Rajko Mitić”, kada je Ivanić maestralno skočio pored Šćekića i Zdjelara i tako rešio pitanje šampiona Srbije za ovu godinu.

Od ranije je bilo poznato da se Mirko po mnogo čemu razlikuje od svojih kolega. Tih, nenametljiv i potpuno u svom svetu. Takav je Ivanić, koji u slobodno vreme ne gleda fudbal, već se bavi
japanskom tehnikom Reiki. Koliko je drugačiji, pokazuje i činjenica da je nakon “večitog derbija” odlučio da umesto kafića i privatnih žurki, svoju lepšu polovinu odvede u Teatar na brdu, da zajedno pogledaju predstavu “Pazi šta želiš”.

Pozorište nije baš mesto gde bi ste očekivali da vidite današnje fudbalere, ali očigledno da je Mirko atipičan predstavnik svoje branše.

Foto: Printscreen/ Instagram

Lalatoviću pukao film: Napuštam Vojvodinu, ovo je sramota! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar