TRANSFORMACIJA Zorannah: Dva puta ugrađivala silikone, korigovala usne, a evo kako je izgledala NEKADA

Na svim fotografijama možete videti koliko je blogerka radila na svom fizičkom izgledu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Instagram

Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, danas izgleda besprekorno, ali nije bilo tako na samom početku njene karijere.

Zorannah je zahvaljujući blamu sa milanske revije mode dospela u žižu javnosti, što je iskoristila i postala prva Jutjuberka na našim prostorima koja danas zarađuje pozamašne sume novca.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Blogerka ne krije da je više puta posećivala estetskog hirurga jer nije bila zadovoljna svojim izgledom, a sve detalje intervencija podelila je sa pratiocima na Jutjub platformi.

Na fotografijama ispod pogledajte kako se izgled Zorannah menjao:

2011. godine, Zorana je bila izrazita plavuša, a na fotografiji ispod se može videti da tada nije imala intervenciju usana. Ona je tada imala svoj modni blog, koji je redovno uređivala.

Foto: Printscreen

2012. godine Jovanovićeva je uveliko snimala za Jutjub, od odevnih tutorijala, do toga kako se našminkati, a za veomo kratko vreme stekla je ogromnu armiju pratilaca.

Foto: Youtube/Printscreen

2013. godine Zorana je već dve godine imala urađene usne, počela je da deli detalje iz privatnog života i družila se sa, sada već bivšom drugaricom, svetski poznatom blogerkom Tamarom Kalinić.

Foto: Instagram/Printscreen

2014. godine blogerka je već celi svoj život dala svojim pratiocima na tacni. Snimala je gdegod je pošla, sa kim god je sela, svoju prodicu, prijatelje, što je publika obožavala, a njena usta su se samo povećavala.

2015. godine doživela je veliku porodičnu tragediju. Naime, par godina nakon gubitka oca, Zorana je izgubila i majku, zbog čega se neko vreme povukla u sebe i počela da posećuje atraktivne svetske destinacije. Zorana je kasnije sve o bolnom periodu podelila sa pratiocima da Jutjubu, pa objasnila da su joj putovanja pomogla da lakše prebrodi užasan period života.

Foto: Instagram/Printscreen

2016. godine Zorana je ušla u emotivnu vezu sa bosanskim fudbalerom Danijelom Milićevićem zbog koga se preselila u Belgiju, ali za razliku od ranijeg perioda, privatni život ljubomorno je čuvala za sebe. Njihova veza bila je puna trzavica, pa su čak jednom raskinuli.

Foto: Instagram/Printscreen

2017. godine Zorana je rešila da ljubavi sa Danijelom pruži još jednu šansu, pa se ponovo vratila u Belgiju. Ona je svakodnevno objavljivala fotografije skupocenih autfita i pokazivala sve lepote zemlje u kojoj je tada živela.

Foto: Instagram/printscreen

2018. godina godine desila se velika promena u njenom privatnom životu. Raskinula je sa bosanskim fudbalerom. Blogerka je počela mahnito da putuje, a mnogi su govorili da je premršava za svoju građu i visinu. Zorana se odlučila i za prvu operaciju grudi, što je isticala na svojim Instagram slikama.

2019. godine nastavila je da putuje svetom, ali ovoga puta objavljivala je sve izazovnije slike. U medijima se pisalo da je smuvala sina poznatog tajkuna iz Hrvatske Marijana Šarića, Mateu Šarića. Ali ni ta veza nije potrajala.

2020. godine je drastično promenila izgled, a iako je govorila da nikada neće promeniti plavu boju kose, postala je izrazita brineta.

Foto: Instagram/Printscreen

2021. godine Zorannah se ponovo vratila učestalom snimanju vlogova. Ponovo je operisala grudi, jer je smatrala da su joj prethodni silikoni mali, a priča se da je smuvala novog fudbalera, reprezentativca Severne Makedonije Bobana Nikolova.

Foto: Instagram/Printscreen

Videli ste sve transformacije poznate blogerke, pa sami zaključite koliko se promenila.

Zorannah razbesnela javnost! Snimila LUKSUZNI automobil pa poručila: Lakše je kad si tužan SA PARAMA!

 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar