Lađević RASKRINKAO KRIK: Sada je svima jasno zašto nikada niste smeli da pomenete Velju Nevolju

"Kriknuće KRIK čim kriminalci progovore o vašim vezama"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/youtube/ Novo jutro

Posle svedočenja oca Strahinje Markovića (23), koji je nestao u junu prošle godine, a o čijoj sudbini do danas se ništa ne zna,  sve je postalo jasno. Nenad Marković, Strahinjin otac, gostujući u Jutjub emisiji „Slavija info“ otkrio je da ga je uhapšeni vođa kriminalne grupe Veljko Belivuk svojevremeno savetovao da s novinarima KRIK-a razgovara o sudbini sina. Time su razotkrivene mračne veze pomenutog portala i kriminalca Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja.

Portal KRIK je uvek sebe nazivao nezavisnim, objektivnim i istraživačkim, međutim svedočenjem Nenada Markovića, sve tri stavke su pale u vodu!  Otkrivanjem tajne veze Belivuka i KRIK-a, dolazimo  do potpuno nove uloge ovog kvazi-medija finansiranog iz inostranstva u celom slučaju u vezi sa hapšenjem Velje Nevolje i njegovog kriminalnog ganga.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Upravo na ovo je na Tviteru skrenuo pažnju i glavni urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević, koji je reagujući na objavu jedne od novinarki Krika, Vesne Radojević, koja se zgražavala i napisala da je sve stvar “principa”, Lađević sarkastično napisao:

– Jeste, bas tako, stvar je u Principima – napisao je glavni urednik Srpskog telegrafa, aludirajući na navijačku grupu “Principi” pod kontolom Belivuka.


Uz to, glavni urednik Srpskog telegrafa podsetio je na, za novinare KRIK, bolnu istinu – da nikada nisu smeli ni da zucnu o Veljku Belivuku i njegovom kriminalnom klanu, osim ako bi njihov tekst trebalo da posluži u propagandne svrhe i napad na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovu porodicu.

Foto: Printscreen/Youtube

– Valjda je sad svima jasno zašto @KRIKrs1 nikad nije označio Velju kao šefa mafija. Na kraju me ne bi iznenadilo da su slike Danila stizale u Krik preko policijsko – mafijaske hobotnice i to kao opomena @avucic da se ne bavi Nevoljom i ekipom – napisao je Lađević.


Na kraju, Lađević je istakao da je redakcija KRIK mogla da smisli i bolji izgovor, nakon što je otac Strahinje Markovića obelodanio da ga je upravo Belivuk savetovao da porazgovara sa njihovim novinarima.

– Krikovci nakon ovog saznanja o ljubavi sa Nevoljom, ćutali satima, smišljali odgovor, da bi na kraju sebe predstavili kao žrtve, kako im se crta meta… Mogli su da smisle bolji odgovor. No, ako uzmemo priblizne kriterijume ko je Danilu crtao metu? – napisao je Lađević.


Međutim, umesto jasnog odgovora na pitanja o tome kako i zašto je Belivuk baš njih preporučivao ocu otetog mladića, KRIK i oni koji veruju njihovim spinovima i poluinformacijama krenuli su u napad Srpski telegraf!

Inače, i brojni Tviteraši sa gnušanjem su komentarisali licemerje novinara KRIK.

– Veljko Belivuk upućuje ljude na novinare Krik-a ? Kako jedan takav nezavisni medij poznaje Veljka? – upitao je jedan od Tviteraša.


– “Veljko Belivuk, uhapšeni mafijaški bos čiji se kriminalni klan tereti za monstruozna ubistva, otmice, ucene i druga brojna krivična dela, najviše poverenja imao je u KRIK, kvazi-medijsku organizaciju finansiranu novcem iz inostranstva”. KRIK je isto sto i BIRN, CINS, BIRODI – dodao je drugi.


– Kriknuće KRIK čim kriminalci progovore o vašim vezama. A progovoriće. Ionako vas čitaju samo oni – naveo je jedan od Tviteraša.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar