Bez dlake na jeziku: Bivši reprezentativac Srbije objasnio zašto se nije vratio u Crvenu zvezdu!

"Da sam igrao neku slabiju ligu od francuske, verovatno bih potrajao par godina duže", rekao je Milan Biševac.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Navijači naša dva najveća kluba često putem društvenih mreža apeluju na mnoge bivše igrače da se “vrate kući” i da ponovo obuku dres voljenog tima. Retki su oni koji se odluče na takav potez, dok je veći broj onih koji po stare dane ipak ne odluče da ponovo zaigraju za klub koji ih je lansirao u orbitu evropskog fudbala.

Mišljenja su različita. Neki su za, neki protiv takvih odluka, ali ne treba nikoga osuđivati zbog toga, jer svako ima svoje razloge.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Milan Biševac, bivši fudbaler Crvene zvezde, u razgovoru za Mozzart sport objasnio je zašto se nije vratio na Marakanu.

“Ne ide da se vraćaš sa 31-32 godine i zauzimaš mesto nekom mlađem igraču koji treba da napreduje i da se kasnije proda, čime donosi dobro i sebi i klubu. Ljudi očekuju od tebe da gaziš i rešavaš utakmice, a ti ulaziš u završne godine karijere i ne možeš da pomogneš koliko želiš. Top godine su od 26. do 30, a od 31. telo počinje drugačije da reaguje. Ali, ja se nikad nisam oglašavao o tome i davao lažnu nadu navijačima, baš zbog toga što sam znao da nisam u punoj snazi. Da sam igrao neku slabiju ligu od francuske, verovatno bih potrajao par godina duže”, rekao je Milan Biševac.

Nikad više za reprezentaciju Srbije: FSS je uspeo da me otera – ovo je kraj!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar