Aleksandrinom i Filipovom SINU danas je rođendan: Pevačica sve ganula EMOTIVNOM porukom (FOTO)

Usledile brojne čestitke, a one od baka su najdirljivije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Instagram/ AleksandraPrijovic

Sinu Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, Aleksandru, danas je drugi rođendan.

Pevačica je ovim povodom objavila njihovu prvu zajedničku fotografiju iz porodilišta, pa napisala emotivnu poruku koja je sve ganula.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Anđele moj mali, ovo je naša prva fotografija pre tačno dve godine, najlepši i najemotivniji trenutak u mom životu. Hvala ti za najslađe trenutke, smeh, sreću i neopisivu ljubav…Danas je tvoj “dia dan” kako bi ti rekao i jedva čekam da se probudiš da ti otpevamo tvoju omiljenu pesmicu i da duvaš svećice… Budi mi uvek srećan, zdrav, veseo, nasmejan, dobar dečak, kao što i jesi. Volim te i više nego što sam ikada mislila da je moguće, onako kako samo mama može da voli”, poručila je pevačica, a odmah su u komentarima usledile brojne čestitke.

 

Među prvima se oglasila pevačica Slađa Alegro.

“Srećan bio, a i vi sa njim “, napisala je ona.

Emotivne poruke malenom Aleksandru javno su posvetile i bake – Aleksandrina mama Borka Mihajlović i Filipova mama Zorica Nakić.

Aleksandra Prijović SVEKRVI čestitala rođendan: Poslala JAVNU poruku Filipovoj majci (FOTO)

“Drago bakino sunce, želim ti dane pune radosti, kao što si ti uneo radost u moj život od kada sam te prvi put uzela za ruku! Srećan ti rođendan anđele moj dragi, voli te baka”, napisala je Borka.

 

“Najdraže moje, ti si moj osmeh, moja radost, moje puno srce ljubavi. Život sa tobom dobio je novi smisao. Srećan ti 2. rođendan anđele, volim te beskrajno”, glasi čestitka Zorice Nakić.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar