Maja lažirala OTMICU da bi uzela ODMOR: Gazda je slučajno otkrio na Instagramu i ponizio je kao niko pre

Na sve je mislila, ali jedan detalj je previdela

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: 24horas.com.mx printscreen

Maja Gonzales Erera (31) iz Oakse u Meksiku nagrabusila je u firmi u kojoj je radila godinu i po dana kada je gazda otkrio da je lažirala sopstvenu otmicu. Očekivano, za to delo je i privedena u policijsku stanicu.

Maja je tokom epidemije koronavirusa radila daleko više nego što je trebalo i nedostajao joj je predah. Kako se i u njenoj firmi “Felix” u Oaksi sve promenilo kao i svuda u svetu u 2020. godini, gazda joj je rekao da u narednom periodu niko neće ići na odmor, piše 24 horas iz Meksika.

Ljubomorni momak pratio Kristinu na sastanak, pa je brutalno ubio! Posle 8 dana ga je KARMA ovako stigla

Tada je smislila da uz pomoć četvorice prijatelja i kolege s posla lažira otmicu. Znajući da su u Meksiku česti ti slučajevi, pozvala je najbolju prijateljicu da sve snima kamerom i posle da okači na društvene mreže. Kolega bi stajao s njenom drugaricom i glumio bi takođe da je prestravljen od straha.

Odabrala je sporednu ulicu u gradu za pojavljivanje crnog kombija. Prijateljica je sve snimala vrišteći kada su Maju “gurnuli” u auto i velikom brzinom pobegli s lica mesta. Potom je to okačila na Tviter i Instagram uz objašnjenje da joj je drugarica upravo oteta.

Kolega je došao na posao i saopštio je svima da je Maja oteta. U toku dana “slučajno” je nabasao na taj snimak i pokazao gazdi. Čovek se realno jako uplašio za svoju radnicu i zvao je policiju.

Međutim, upalo mu je u oči da je kolega u nastavku dana jako smiren i da više ne spominje otmicu. Tu je napravio i grešku jer je pokazao profil drugarice na Instagramu, pa ga je gazda listao uočivši koliko se one druže i vole da putuju.

Preko heštagova i profila drugih njihovih prijateljica posle tri dana otkrio je da je otišla u Kankun na odmor. Tom zaključku doprinele su dve slike na Instagramu. Alarmirao je policiju rekavši im da je sve iscenirano, prenosi 24 Horas.

Maja Erera je uhapšena po povratku kući. Ne samo što je dobila otkaz, već je gazda na svom Fejsbuk profilu sve opisao šta je uradila, stavivši i njenu sliku da ostali znaju ko je ona i šta je u stanju da uradi.

Maja je dobila šest meseci uslovne kazne uz paprenu novčanu koju je morala da plati.

Pijana policajka se kolima zakucala u kuću: Na trežnjenju otkrila i porodičnu tajnu koja ju je DOTUKLA



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar