Ljubomorna žena proveravala vernost muža preko RAČUNA u banci: Otkrio sve, pa je KAZNIO na surov način

Dosta mu je bilo svega

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Dailymail.co.uk printscreen/Champion News

Brak Lorensa i Karen Santi (oboje 46 godina) iz Londona je gotov a za sve je kriva patološka ljubomora supruge koja je prešla neke granice.

Kada su Karen i Lorens ušli u brak, dogovorili su se da imaju poverenja jedno u drugo i da nema potrebe za čestim proveravanjima. Do juče su bili zajedno i u poslu – držali su čak 12 pabova u Londonu i okolini u koje su dolazile najveće zvezde, pa i aktuelni britanski premijer Boris Džonson.

Napila se sa šefom posle radnog vremena: Ujutro ju je OTPUSTIO, pa doživeo najgori dan života

Dakle, mogli su da uživaju u životu od primanja. Međutim, Karen je, stalno okružena gostima i devojkama po pabovima počela da ljubomoriše svaki dan i prestala je da veruje u to da je Lorens voli.

Čovek je činio sve što je u njegovoj moći da je ubedi da nema razloga za brigu, ali nije vredelo. Čak su prošlog meseca otišli van grada na mali odmor u kuću na selu, vrednu 3 miliona evra, samo da bi se ponovo povezali.

Ono što Lorens nije mogao da shvati je da je Karen na tom odmoru uspela da pronađe način kako da sazna muževljeve podatke i šifre u banci ne bi li na računu pronašla dokaz da je vara i troši novac “na k…e”, kako mu je uvek govorila.

Istina je bila da je Lorens bio i ostao “čist”, ali i da mu je “pukao film” kad su se vratili kući – podneo je zahtev za razvod braka, u čemu je i uspeo, ojadivši je u potpunosti.

“Moja klijentkinja je morala da plati 60.000 evra zbog svega. Sada nema više od čega da živi, bivši suprug joj ništa nije ostavio. Ulažemo žalbu jer je on prešao sve granice u surovosti kažnjavanja bivšeg partnera”, rekao je advokat Karen Santi posle razvoda. 

Lorensov advokat ponovio je stav bivšeg Kareninog muža koji je rekao da je zaslužila sve što joj se dogodilo.

“To je bila prava invazija na moju privatnost. Njeno klasično narušavanje. Oduvek sam joj sve govorio, imala je uvid u svaku transakciju, nije bilo potrebe da mi iza leđa proverava šta radim”, rekao je razočarani Lorens posle suđenja.

Muž pronašao DVE LUTKE u grobu tek rođenih blizanaca, a onda je od žene čuo JEZIVU istinu



Izvor: Objektiv.rs, Thesun.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar