SAZNAJEMO

Advokat Velje Nevolje za Objektiv OTKRIO: Evo šta je TAČNO moj klijent rekao na saslušanju

Prema saznanjima Objektiva Veljku Belivuku i ostalim uhapšenim se na teret stavljaju 3 ubistva i otmice

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv

Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja (36) negirao je noćas kod tužioca da je počinio krivična dela ubistva i otmice, saznaje Objektiv.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Njegov advokat Dejan Lazarević rekao je da je njegov klijent negirao krivična dela:

– Moj klijent je porekao sve optužbe i rekao: “Nisam izvršio pomenuta krivična dela, a po savetu advokata braniću se ćutanjem” – rekao je Lazarević za Objektiv i dodao da se neće uložiti žalbu na odredjivanje pritvora. Kako saznajemo, većina uhapšenih članova grupe su se branili ćutanjem.

Prema saznanjima Objektiva, Veljku Belivuku i ostalim uhapšenim se na teret stavljaju 3 ubistva i otmice. Ubistvo navijača Crvene zvezde Zdravka Radojevića, Gorana Veličkovića Goksija i člana Pink Pantera Milana Ljepoje.

Piše: D. ĆURUVIJA



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

  1. ova grupa ima najmanje 50 ubistava, najmanje, ali ce im samo 3 ,,pronaci,, podeliti izmedju njih 20 svaki por 2-3 godine, dobro vladanje i eto njih na uslovnoj 2024 najkasnije.... zivi bili pa videli. Ovo su ubice koje su radile za drzavu,,, nesmeju da ih osude, zato sto mnogo znaju, a i nezele, jer sudije i tuzioci su korumpirani. U americi bi glavna 4-5 bizgova dobili smrtne kazne a ostali po 3 dozivotne.

    Odgovori

Ostavite komentar