OTKRIVENA TAJNA

“Sramota me što ga poznajem!” PRAVA ISTINA: Knele se razočarao u Kristijana i posle toga se nisu družili!

Branković je pripadao novoj generaciji Voždovačkog klana, koji je u fokus došao nakon silnih likvidacija bosova iz devedesetih, kada su ubijeni Aleksandar Knežević Knele i Đorđe Božović Giška. Bio je hapšen i u Sablji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/youtube

Gost emisije “Intervju” bio je Zoran Lepi Branković, momak sa voždovačkog asfalta i legenda devedesetih.

Videvši svoj uzor u starijima poput Đorđa Božovića Giške, uz svoju braću Rukija i Sašu, prijatelje Aleksandra Kneževića Kneleta, Kristijana Golubovića, Bojana Banovića i ostale odrastao je u vremenima vrelog beogradskog asfalta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Poznavao je Željka Ražnatovića Arkana, Sredoja Šljukića Šljuku, Zorana Uskokovića Skoleta, Radeta Ćaldovića Ćentu i mnoge druge koji su otišli u legendu.

Godine provedene u zatvorima i meci koji su ga pogađali nisu uspeli da ga pokolebaju. Samo je postao jači i odlučniji da zauvek sačuva status čoveka koji se ničega ne plaši.

U jednom delu intervjua Lepi je ispričao kako se došlo do sukoba između Kristijana i Kneleta s jedne i Buce i Kize sa druge strane:

“To veče nisam bio tu, ali znam iz Kneletove priče jer se on tada razočarao u Kristijana. Kristijan je tokom tuče Kizi Manojloviću rekao: Dosta, jači si.” Srđan Adžemović je bio sudija. Tu se Knele razočarao u Kristijana i jednom prilikom mi je bio rekao da je to razlog, odnosno baš zbog toga što se predao u tuči. Skoro sam pričao sa svojim bratom Knele je bio takav, mnogo ponosan. Od tada kada se razočarao u Kristijana nisu se ni družili više”, rekao je Zoran Lepi Branković i nasmejao se na priče koje priča Kristijan Golubović po rijalitijima.

“Znao sam Kristijana od malena, od kada je došao u Braće Jerković da živi. Došao je kao klinac u Jerković i počeo da mafija. Tako smo se družili neko vreme dok nije otišao u Niš u dom, a mi smo otišli u Kruševac”, dodao je Branković.

“Od njega (Kristijan) ne možeš doći do reći, zamerali su mi što sam mu dozvolio da mi upada u reč, ali on je takav. Ali počeo je da se menja u Zadruzi, malo sam se razočarao kada vidim one klipove, oblači brushaltere, tange, štikle… a to je jako ružno. Neki su bežali iz Zadruge jer to nisu hteli da rade, a ovaj se ludira da me je prosto sramota što ga poznajem”, rekao je Lepi.

Kristijan je pre nekoliko meseci pre ulaska u Zadrugu ovako pričao o Kneletu:

“I onda kažu ‘tebi je Knele idol’. Kako može da mi bude idol, nosi mi torbu na tuče i čuvao mi levu gumu. Ajmo da uzmemo hronologiju i hijerarhiju. I Legija jedan, koji je odrastao sa mnom, hijerarhijski je na ulici bio niže od mene, a to što je postao on legionar, pa JSO, pa ostalo, to su neke druge priče” rekao je Kristijan.

U blizini Beograda Ana je ubila stotinu osoba: Svima postavljala ISTO PITANJE, a porodice su čuvale tajnu



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar