ISPROBAJTE

Za kraj TEŠKE 2020. GODINE morate uraditi ovo! U najluđoj noći u 23h tri rituala donose SREĆU i NOVAC

Ruskinja otkriva tri stara rituala za bolju, srećniju i bogatiju 2021. godinu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay

Ruski spiritualni vodič, Elena Hristafarida otkrila je koje rutuale bi bilo dobro da praktikujete pre nego što 31. decembra otkuca ponoć, a kako biste u narednoj godini privukli novac, sreću i ljubav!

1. Oslobodite se nepotrebnih stvari

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prvo što treba da uradite jeste da se rešite svega nepotrebnog. Ne postoji uzalud u mnogim zemljama tradicija bacanja starog nameštaja u novogodišnjoj noći. Izbacivanje komoda i fotelja kroz prozore, iako je po staroj tradiciji, svakako se ne preporučuje, ali ako ih iznesete kroz vrata, biće sve u redu. Ne zaboravite i da izbacite đubre 31. decembra.

U cilju oslobađanja od “starih stvari”, preporuka je i da operete kosu i rešite se prljavštine iz stare godine.

2. Otvorite put promenama

Dobro je 31. decembra obući barem jednu novu stvar. Ako ne haljinu ili odelo, onda barem donji veš ili neki aksesoar. Važno je da ovu stvar nosite u ponoć. Tako ćete otvoriti mogućnosti za prihvatanje novih stvari u vašem životu, pa tako i ljubavi. Naravno, bitno je i da vam se dopada taj komad koji ste odabrali da ponesete u novogodišnjoj noći.

3. Privucite priliv novca

Posle 22 sata 31. decembra i pre 12 sati 1. januara, pokušajte da ne pozajmljujete drugima novac ili da od nekoga zajmite. Ako je ovo neizbežno, dajte novac desnom rukom, a uzmite levom. Samo ih prvo stavite na sto ili bilo koju površinu na nekoliko sekundi, ne prenosite ih direktno.

Za veći priliv novca

Uzmite najvredniju novčanicu u bilo kojoj valuti iz novčanika. Pazite, veoma je važno da je to vaš novac! Presavijte novčanicu kako vam odgovara i tačno posle 23 sata 31. decembra je poklopite čašom iz koje planirate da pijete ili ste pili u novogodišnjoj noći. Vodite računa da niko ne dira čašu i novac. Pre ponoći, okrenite čašu, sipajte piće da nazdravite u čast Nove godine, uzmite novčanicu u levu ruku i držite je u trenutku kada otkuca ponoć i iz 2020. uđemo u 2021. godinu.

Za ovaj narod danas je praznik, a tada se svi gađaju KRAVLJIM IZMETOM (VIDEO) 

Izvor: Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar