HOROR

DRAMA u policijskoj stanici: Muškarac bio na saslušanju, a onda je zgrabio pištolj sa stola, i UBIO se!

Odmah po saznanju za događaj, komandir policije uputio je stručni tim policijskih službenika kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP Photo/Darko Bandić

U prostorijama zagrebačke Prve policijske stanice je muškarac, nad kojim se sprovodilo kriminalističko istraživanje, počinio samoubistvo vatrenim oružjem.

Kako javljaju iz policije, za osumnjičenog je tokom kriminalističkog istraživanja utvrđeno da zakonito poseduje više komada vatrenog oružja koje je prilikom pretrage doma samovoljno predao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Policijski službenici su oduzeli oružje te su u službenim prostorijama započeli formalni postupak privremenog oduzimanja, odnosno popisivanja vatrenog oružja.

Osumnjičeni muškarac, koji je do tada u potpunosti sarađivao s policijskim službenicima i svojim ponašanjem nije pokazivao znakove da bi naudio sebi ili policijcima, u jednom trenutku je naglo uzeo jedno od vatrenih oružja i njime počinio samoubistvo.

Odmah po saznanju za događaj, komandir policije uputio je stručni tim policijskih službenika kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja.



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar