Proslavio ga je “Bolji život”: Da li znate koju ulogu je Ivan Bekjarev smatrao svojom najboljom?

"Mislim da mi je to najbolјa televizijska uloga", kazao je on.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Ivana Bekjareva smo imali čast da gledamo u mnogim odličnim ulogama, sada ga publika najviše pamti po liku Stevice Kurčubića. Međutim, glumac je pre par godina otkrio kojom svojom ulogom je najponosniji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U razgovoru za portal Mačva Press je pre dve godine Bekjarev je izrazio zadovoljstvo što ga publika pamti po ulogama, bez obzira da li je igrao pozitivca i negativca. Izdvojio je uloge u televizijskim mega serijama, a naročito Kurčubića u “Boljem životu” koja mu je donela veliku popularnost, kojom se ponosio ali ga ona “ne opterećuje”.

Iva Štrljić se oprostila od Bekjareva, svog glumačkog mentora: “Dragi profesore hvala za sve..” (FOTO)

“Naprotiv. Svaki glumac koji je igrao u takvoj mega seriji i dostigao veliku popularnost je srećan zbog toga. Ja nisam izuzetak. Ja sam vrlo ponosan na ulogu Kurčubića, kao i na ulogu Despotovića u “Srećnim lјudima”. Ponosan sam i na Caneta Kurblu u “Otpisanima”, rekao je Bekjarev.

Za ovaj portal otkrio je da je od brojnih uloga u dugoj i uspešnoj karijeri “lično najzadovolјniji ulogom upravnika logora Vujkovića” u seriji “Banjica”.

Nadao se do samog kraja: POSLEDNJA izjava Ivana Bekjareva od pre samo 10 dana RASTUŽIĆE mnoge

“Mislim da mi je to najbolјa televizijska uloga”, kazao je on.

Tokom duge umetničke karijere Bejkjarev je, uz nagrade, dobijao i silne komplimente od kojih mu je, kako je rekao, najviše prijalo poređenje sa velikanom Mijom Aleksićem.

“Najčešće su me poredili sa Mijom Aleksićem. On je sigurno bio jedan od naših najvećih glumaca, a ja sam imao sreću da prvu filmsku ulogu radim sa njim. Bilo je to u filmu “Bokseri idu u raj”. U vreme stare Jugoslavije govorili su da slično radim kao Relјa Bašić. Dobijao sam komplimente i od lјudi koji su škrti na komplimentima, kao što je bio Pavle Vuisić ili novinar Miro Radojčić. Pamtim njihove komplimente, ali je glupo sada da kažem šta su oni rekli. Ali, veoma ponosan na to”, odao je Bekjarev.

Cela Srbija će Bekjareva pamtiti po ovoj ULOZI: Zbog lika iz popularne serije je dobio novi nadimak

Izvor: Telegraf, Mačva Press

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar