Otac odbio da razbije SKUPO STAKLO na autu – ćerka mu umrla! Zatvorenici sad imaju jednu poruku za njega

Devojčica je bila zaključana na 35C dok je on išao u tržni centar, posle je izgubio ključ od kola

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/Prison For Life 2019

Otac iz pakla, 27-godišnji Sidni Dil uhapšen je nakon što mu je u automobilu preminula ćerka od vrućine, dok je on išao u tržni centar.

Užasna tragedija dogodila se u Las Vegasu u danu kada je napolju izmereno 35 stepeni Celzijusovih. Kako mu se smeši zatvorska kazna, a zatvorenici su već čuli za slučaj, sada je u panici kako će do ćelije jer zna kako oni doživljavaju zlostavljanja nad sopstvenom decom.

Najgore u celoj priči je što je Sidni mogao da spasi ćerku, ali nije! Naime, jedan poznanik sreo ga je u tržnom centru rekavši mu je da mu ćerka u autu leži u nesvesti i da pojuri da je oslobodi.

Sidni je odmahnuo rukom i rekao da “samo spava”. Posle pola sata izašao je iz tržnog centra i video je da “spava”. Nekoliko ljudi okupilo se oko auta rekavši mu da je hitno oslobodi, ali on nije mogao da pronađe ključ.

Kada su mu rekli da razbije staklo, on je odbio to da učini jer su staklla na tom autu jako skupa za menjanje i ne bi imao novca za to!

Sidni Dil sa ćerkom nekoliko dana pre tragedije, Foto: Daily beast printscreen

Nakon što je došla policija i otvorila auto pronašavši dete mrtvo, Sidni je uhapšen. Članovi njegove porodice tvrde od tada da je on nevin, međutim, na sudu nema skoro nikakve šanse da bude tako i proglašen.

Ono što bi najviše trebalo da ga brine je što iz tog suda može da ide samo u jedan zatvor u okruženju, a tamo su zatvorenici već čuli za ovu priču.

“Ja mu ne bi preporučio da ovde dođe. Ako kroči među nas, gotov je. Neće preživeti jednu noć, to garantujem”, poručio je jedan od zatvorenika, prenosi portal Daily beast.

Iza zidina zatvora bili su NAJOKRUTNIJI kriminalci: 10 zanimljivih činjenica o OZLOGLAŠENOM Alkatrazu



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar